Altyapıdan 4 Gencimiz Profesyonel Oldu

Adana Demirspor alt yapısından yetiştirdiği dört genç yeteneği Türk futbolunda vitrine çıkartmaya hazırlanıyor.

Mavi lacivertli kulüp, başarılı oyuncular Mustafa Yılmaz, Ahmet Can Genç,Erkam Develi ve Yusufcan Demirok'a 5 yıllık profesyonel imza attırarak kadrosuna dahil etti.

1999 Osmaniye Düziçi doğumlu olan Mustafa Yılmaz 2014 yılından bu yana Adana Demirspor'un altyapı kategorilerinde forma giyiyordu. Son olarak U 19 takımında oynayan Mustafa Yılmaz orta sahanın sağında ve solunda görev yapıyor.

1999 Adana Seyhan doğumlu olan Erkam Develi, kulübün alt yapısından yetişti.2008 yılında Adana Demirspor altyapısında futbola başlayan Erkam orta sahada görev yapıyor.  Başarılı oyuncu U 19 takımının da kaptanlığını yapıyordu.

1999 Van doğumlu olan Ahmet Can Genç 2011 yılından bu yana Adana Demirspor altyapısında forma şansı buluyor. Son olarak Adana Demirspor U 19 takımında forma giyen genç oyuncu Orta sahanın sağında görev yapıyor.

2000 Adana Seyhan doğumlu olan Yusufcan Demirok hentbol oyuncusuyken 2015 yılında Adana Demirspor'un altyapısına dahil oldu.2 yıldır Adana Demirspor'un altyapı kategorilerinde takımının kalesini koruyor.
Daha yeni Daha eski
Google News