Batuhan İşçiler Adana Demirspor'da

Adana Demirspor, sol bek oynayan Batuhan İşçileri kadrosuna kattı. Adana Demirspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde genç oyuncu Adana Demirspor formasını giydi. Adana Demirspor Batuhan İşçileri 1 yıllık kiralık olarak kadrosuna kattı.

Çok heyecanlı olduğunu belirten Batuhan İşçiler, "Genç ve dinamik bir kadro oluşturan Adana Demirspor'da oynamak benim için heyecan verici. Bu taraftara, bu şehre inanıyorumki sene sonunda hakkını veririz" dedi.

İmza töreninde bulunan yöneticilerden İmam Gazali Hiradağı yapılacak diğer transferler ve mali durum ile ilgili açıklamalarda da bulundu. Hiradağı, "Adana Demirspor'da 4. yılım ve ilk yıl haricinde ilk kez bu kadar finansal açıdan dikkatli ve önemli adımlar atıyoruz. Şu ana kadar hiç kimseyle vadeli bir iş yapmadık ve en uygun transferleri yapmaktayız. İnanıyorum ki, sene sonunda bu genç ve dinamik kadromuzla başarıyı yakalayacağız." dedi.

Lisans konusunda da açıklamalar yapan Hiradağı, bir aksilik çıkmaz ise Tff ödemelerini yaparak lige hazır ve problemsiz gireceğiz. Bu konuda valilik olsun, belediye olsun takıma destek bekliyoruz." dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News