Giray Bulak Açıklamalarda Bulundu

Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi.
Çaykur Rizespor maçında galip gelmek istediklerini belirten Bulak “Bu maçın etkisinden kurtulmayıp bununla yaşamaya devam edersek doğru yapmamış oluruz. Cuma günü Samsunspor maçımız var bunun hazırlığını yapmak zorundayız” dedi.

Çabuk Gol Yiyoruz
Maçın analizini yapacak olursak biz yeni bir ekibiz, rakibimiz ise 2-3 yıldır beraber oynamaya alışmış bir takım. İki maçtır öne geçiyoruz ve çok çabuk bir şekilde gol yiyoruz. Bunu düzeltmemiz lazım.

Balıkesirspor maçında öne geçtikten sonra ikinci golü bulabilecek pozisyonu da elde ettik ama değerlendiremedik. Rize maçında golü bulduk arkasına Tambe ile çok müsait pozisyonu değerlendiremedik. Rize maçının ikinci yarısında 35-40 dakika oyunda her alanda takım olarak üstünlük kurduk ama maalesef arzu ettiğimiz golü atamadık. Taraftarımızı ve şehrimizi mahçup edecek bir oyun ortaya koymadık. Oyun içerisinde belirli bölgelerde sorun yaşıyoruz ve bunu biliyoruz. Gerekli çalışmaları yapıyoruz ve önlemini alacağız.

Adil’e sahip Çıkalım
Taraftarımız bizi çok güzel destekledi ve sahip çıktı. Adil’e de sahip çıkmalıyız. Mecburiyetten mevkisi dışında elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Çok genç bir oyuncu eğer kendi mevkisinde oynasa belki bütün stat onu alkışlayacaktı.

Mustafa Yılmaz’ı Rizespor maçında oynattım bu konuda bütün yardımcı hocalarımla yaklaşık iki saat görüş alışverişinde bulundum. En son kararı da ben verdim. Adana Demirspor’dan ve bu şehirden bir gün ayrılsam bile bu takımın genç oyuncuları,Mustafa Yılmaz,Hasan Kaya,Canpolat Çelik,Yusufcan Demirok ve Uğurcan İkikardeş ilereyen zamanlarda formayı bırakmayacak bundan emin olabilirsiniz.
Daha yeni Daha eski
Google News