Mehmet Gökoğlu Açıklamalarda Bulundu

Kongo'lu Yannick Loemba'nın transfer imza töreninde Adana Demirspor başkanı Mehmet Gökoğlu basın açıklaması yaptı.

Şimşekler Grubu, yeni sezonda Muharrem Gülergin sezonunda , Muharrem Gülergin tribününe geçmeye karar vermişler. Bu, beni ve yönetim kurulumuzu çok memnun etti. Şimşekler Grubuna çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik bu sene gerçekten iyi durumda. Her zaman vurguluyorum. "Yönetimdeki geçmiş ve gelecek olanlar taraftara saygı duyuyorsa taraftarda yönetime saygı duymalı."  Kimse bizi alıp getirmedi, biz geldik armaya sevdalıyız ve emek veriyoruz. Onlar taraftar olarak sahada destekliyor ama bende taraftar olarak destekledim hala da destekliyorum. bende maratonda oturdum, kapalıda oturdum. Bende bir taraftarım sadece masasın bu tarafında oturuyoruz.

ESKİSİ GİBİ DELİ DEĞİLİM
2006-2007 sezonunda genel kaptandım, başkanımız Adem Atılgan'dı 475 Bin TL'ye Deliorman'ı (Mehmet Deliorman) transfer etmiştik, bugün o kadar deli değilim. Planlandığı gibi bütçemiz %90 olarak başarılıyız. Birliktelik sağlanmaya da başladı, sosyal medyada da görmeye başladık.

ŞEFFAF OLACAĞIZ
Şeffaflık konusunda ise şunları diyebilirim. Neticeye ulaştığımızda hesabı şeffaf olarak bu transferleri açıklayacağım. Açıkladığım zamanda görecekler. Biraz sabır ederse bazı arkadaşlar göreceklerdir.

Mali anlamda düşük fiyatlarla transferlerimizde iyi gitmemizin sebebi, iyi ve çok sıkı araştırıyoruz.


İMAM GAZALİ HİRADAĞI "5,5 MİLYON BORÇ ÖDÜYORUZ"
İnce eleyip sık dokuyoruz, Kontrollü bütçemiz ilerleyen zamanlarda bunun faydasını göreceğini düşünüyorum. Geçen seneden kalan borçlarda önümüze gelecek bunları da ödeyeceğiz. Önümüzde duran 5,5 Milyon TL borcumuzu ödüyoruz.

VAKIF KONUSU
Önümüzdeki transfer tahtası ve lisans sorunlarını aştığımız zaman projelerimiz ve vakıf projemizi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Uzun yıllardır kalıcı gelir işini herkes söylüyor, bizde söylüyor ve istiyoruz ama herşey A takıma bağlı. İnşallah yola çıkarız ve geriside gelir.
Daha yeni Daha eski
Google News