Şimşekler Grubu'nun "YÜREKTEN" Açıklaması

Şimşekler Grubu, sezon öncesi birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek aşağıdaki açıklamayı yaptı.

YÜREKTEN
Şimşekler Grubu olarak sezon öncesi yaptığımız görüşme ve toplantılarda bu yıla "YÜREKTEN" diyerek girme kararı aldık.. Bunun başlıca sebebi birlik ve bütünlüğümüzün son yıllarda yara alması.. İşte bu yarayı iyileştirmek için tüm ADANA DEMİRSPOR AİLESİNE büyük görev düşüyor..

Eğer her Demirsporlu YÜREKTEN der ve bu sezona farklı başlarsa hem maneviyatımız eskisi gibi güçlenecek hemde ortak hedefe ulaşmak daha kolay olacak.. Artık kavgaları, birbirinin ardından sevyesiz sallamaları, art niyetli eleştirileri bir tarafa bırakalım..

İnanın son yıllarda bu konularda Türkiye'de 1 numarayız.. Kendi içinde bizim kadar kulübünü, takımını, futbolcusunu, yöneticisini, birbirini yerden yere vuran başka bir taraftar topluluğu yok.. Halbuki 2-3 yıl öncesine kadar tüm Türkiye'nin vefa konusunda örnek gösterdiği taraftardık biz..

Kulübümüze,takımımıza, futbolcumuza her şartta sahip çıkmamızı gıpta ile takip ediyorlardı.. Tüm Adana Demirspor Ailesi şunu söylüyor; başarının olmadığı ama tek yürek olduğumuz yılları özledik.. Evet hepimiz o yılların hasretini çekiyoruz.. 5 Ocak Stadı' na koşa koşa gidip tribünlerde coştuğumuz ve sonuç ne olursa olsun stadı tezahüratlarla yıktığımız o günlerin hasretini çekmeyen yok.. Art niyetli yerden yere vurmaların çoğu sosyal medya üzerinden yapılıyor.. Herkes sosyal medya üzerinden sevdasını yaşamak istiyor.. Halbuki özlemini duyduğumuz o yıllarda maneviyatımız güçlü ama sosyal medya bir hiçti.. Adana Demirspor sevdası adına tüm güzellikler sokaklarda,statlarda yaşanır ve herkes sözünü delikanlı gibi yüzyüze konuşurdu.. Tekrar o günleri yakalamak ve yine tüm ülke tarafından örnek örnek gösterilmek yine bizim elimizde..

Şimşekler Grubu olarak biz ilk adımı atıyor "YÜREKTEN" diyor ve Kuzey Kale arkasına geçiyoruz.. Muharrem Gülergin tribününde yeni sezona çok farklı gireceğimizin sözünü veriyoruz..

Bu sene Şimşekler Grubu çok aktif, çok üretken ve çok daha güçlü olacak..

Adana Demirspor Camiasından, Adana Demirspor Taraftarından da isteğimiz bu yıl herkesin fedakarlıklar yapması, kulübü her zamankinden çok sahiplenmesi ve bütünlüğümüz için mücadele etmesi..

Artık kendi Ailemizi yerden yere vurmayı bırakalım ve ortak Sevdamız için aynı Arma altında sonuna kadar savaşalım...

ORTAK OLMAK HER SEVİNCE HER DERDE KEDERE ve YÜRÜMEK ÖMÜR BOYU BERABERCE EL ELE...

Saygılarımızla
Şimşekler Grubu
Daha yeni Daha eski
Google News