Adana Demirspor'a Sponsor Oldu

Adana Demirspor Kulübü, Özel Adana Hastanesi ile sezon sonuna kadar sağlık sponsorluğu sözleşmesi imzaladı.

Hastanenin yönetim binasında gerçekleşen imza töreninde Adana Demirspor Kulüp Başkanı Mehmet Gokoglu,Adana Demirspor Kulübü Başkanvekili Mustafa İzgioğlu  ve Özülkü Şirketler Grubuna bağlı Özel Adana Hastanesi ve Özel Güney Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şule Özülkü de hazır bulundu.

Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu  Adana Demirspor’un sağlığının emin ellerde olduğunu söyleyerek hastane yetkililerine teşekkür etti.

Gökoğlu ayrıca şunları söyledi: "Özel Adana Hastanesi’nin Adana Demirsporumuza sahip çıkması halkın takımı olduğumuzun göstergesidir. Önceki sezon olduğu gibi bu sezon da bizlere desteğini esirgemeyen Özülkü ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.Taraftarımızla ve camiamıza  bütünleşerek sağlıklı bir Adana Demirspor’u hedefine götürmeye çalışacağız."dedi

Şule Özülkü ise Adana Demirspor’a ligde başarılar dileyerek, “Bu zorlu maratonda her zaman yanınızdayız. İnşallah sağlıklı ve başarılı bir sezon olur. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sene de mavi lacivertli takımın yanındayız.’’ dedi.

Ziyaret sonrası Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu , Şule Özülkü’ye ‘Şule Özülkü ve  Özel Adana Hastanesi yazılı forma hediye etti.
Daha yeni Daha eski
Google News