Giray Bulak "Rehavetten Korkuyoruz"

Adana Demirspor teknik direktörü Giray Bulak, derbi maçın centilmence geçmesine sevindiklerini söyleyip deplasmandaki İstanbulspor’un güçlü ve iyi bir ekip olduğunu vurguladı

Giray Bulak, Adana’ya yakışır ve centilmence bir derbi yaşamanın sevinci içinde olduklarını belirterek, “Geçen sezonun süper ligi takımı ile oynayacağımızı biliyorduk. Kadro derinliği ve oyun yapısını bildiğimiz bir ekip ama bizde güçlü bir takım kurduk ve çok güçlü bir taraftarımız var. Kendi evimizde maçı kazanmaya organize olduk ve onu yaptık. Tabi bundan sonra omuzumuzdaki yük daha da ağırlaşıyor nerelere gidebiliriz nasıl bir hikaye yazabiliriz. Önümüzdeki günlerde daha net göreceğiz” dedi.

KEYİFLİ BİR MAÇ OLACAK
İstanbulspor’un iyi bir takım olduğunu aşağı yukarı 3-4 yıldır aynı hoca ve çoğunluk futbolcu ile yoluna devam ettiğini ifade eden Giray Bulak, oyun yapılarını ve anlayışlarını bildiklerini tedbirlerini alacaklarını ve iyi futbol oynayan iki ekibin keyif veren bir maç sergileyeceğini düşündüğünü açıkladı.

ANALİZ EKİBİMİZ VAR
Bulak, “Biz rakibin durumuna göre değişken oynuyoruz. Rakipleri izliyoruz, analizlerini yapıyoruz öyle bir ekibimiz var ve tüm takımlarda böyle. Haftada sürekli 3-4 maç canlı izliyoruz veya izlettiriyoruz. Rakibi izleyen hocaların raporuna ve maçlardaki eksiklere göre hazırlık yapıyoruz. Genelde felsefi anlamdı Hücum futbolu destekleyen ve bütün çalışmalarını pas doğrultusunda yapan biriyim ama zaman zaman savunma yapacağınız maçlar olacak ama bu hep savunma oynuyorsunuz anlamı taşımasın” diye konuştu.  

KORKUMUZ REHAVET OLMASI
Demirspor teknik direktörü Bulak, oyuncularının rehavete girme moduna girmesi endişeşi yaşadığını ifade ederek, “Korkumuz endişemiz rehavet olması bir maç kazanmayla şampiyon olmuyorsunuz ama ülke futbolunun sorunu bu zaten istikrarsız sonuçlar bundan ve bizde buna yakalanmak istemiyoruz. Fakat enim oyuncu grubum bu anlayışta değil” diye konuştu.

FORMA YARIŞI
Bulak, Tambe’nin de Atabey’inde çalışmasının çok önemli olduğunu ve bir yarışma içinde onların hep hazır olmasını istediklerinin altını çizerek Atabey’i oynattığı için Tambe’ye göre önde olduğunu sözlerine ekledi.
Daha yeni Daha eski
Google News