Mehmet Gökoğlu Ayakta İzledi, Hakeme Tepki Gösterdi

Adana Demirspor, deplasmanda İstanbulspor'la oynadığı ve 2-2 sonuçlanan müsabakada tribünlerdeki heyecan bambaşkaydı.

Adana Demirspor taraftarları, kendilerine ayrılan köşede, 2 kez mağlup duruma düşen takımımızı ateşleyeme çalışırken, maçın son anlarında heyecan had sahfaya çıktı.

"Emek hırsızlığıdır"
Maçın hakemi Kutluhan Bilgiç'i eleştiren Mehmet Gökoğlu, hırsızlıktır bu, emek hırsızlığıdır. Penaltı desiğin penaltı gibi olacak, biz yüz metre öteden penaltı olmadığını görürken, hakemin yanındaki pozisyona bu kadar kolay penaltı vermesine inanamıyoruz. Maçın son atağını aniden kesmesinin tarifini anlatmak mümkün değil. Bu emeklerimizin gasp edilmesidir.

Takım nerede, başkan orada
Adana Demirspor başkanı Mehmet Gökoğlu, bu deplasmanda da takımı yalnız bırakmadı ve tribündeydi. Maçın sonlarında ise takımını ayakta izlemeye başladı. Maçın hakem heyetine de tepki gösteren Gökoğlu, maçın ardından deplasmanda kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti ve dönüş için iyi yolculuklar diledi.




Fatih Terim'e Teşekkür
Eski Adana Demirspor'lu Fatih Terim'de maçı tribünden izleyenler arasındaydı. Mehmet Gökoğlu, Fatih Terim için, "Maçımıza gelip, bizi desteklediği için teşekkür ediyoruz." dedi.

Foto:Superligyolu
Daha yeni Daha eski
Google News