Şimşekler Grubu "Her Şarta ,Her Şeye Rağmen"

HER ŞARTTA HERŞEYE RAĞMEN
Herkesin harcı değildir; tuttuğu takımın her statta, her şartta, herşeye rağmen yanında olmak ve hayata yıllar önce sadece bir renkle başlamak.. Gerçek sevdalıların işidir bu.. Çünkü bu yolda vazgeçende çoktur küsende.. Büyük başarılar, şampiyonluklar ve kupalar gelmeyince stadın yolunu unuturlar.. Elbette ki başarı bir hedeftir.. Ama kulüplerin yaşaması ve varolması herşeyden önemlidir.. Mücadelenin asıl bölümünü sevdamızı yaşatmak ve yaymak oluşturur.. ADANA DEMİRSPOR TARAFTARI bu konuda kendini defalarca ispatlamış bir geçmişe sahiptir.. Ama birkaç yıldır tribünlerdeki sabırsız çıkışlar hepimizi üzmekteydi.. Özellikle maçların henüz başında bazı futbolcularım hedef alınması ve ağızdan çıkan kötü hakaretler Adana Demirspor taraftarının karakteriyle tamamen zıt bir görüntü vermekteydi.. 22 yıldır gelmeyen Süper Lig'in etkisi olabilirdi ama bu kesinlikle mazeret değildi.. Son yıllarda sarsılan birlik ve beraberliğimizin de bu duruma zemin hazırladığını gördük..

Ve bu nedenle ADANA DEMİRSPOR AİLESİ olarak bu sezona çok farklı girmek için girişimlerde bulunduk.. Çünkü şunu biliyoruz ki Yönetim-hoca-futbolcu-taraftar ve basın birlikteliğinin yaşandığı yerlerde şampiyonluğa ve başarılara ulaşmak çok daha kolaydır.. Sadece futbolcuların değil tüm camianın da bir takım olması ve takım oyunu oynaması şart.. İnanın bunu uyguladığımızda şampiyonluklar kaçsa bile mutlu olmayı başaracağız ve hüznü bile paylaşıp birlikte yaşayacağız.. Ve bu takım oyununun meyvesini Adana Demirspor Ailesi olarak er yada geç alacağız..

Bu duygularla Gaziantep maçına geldik.. Ve yıllar önce olduğu gibi tüm stat tek yürektik..

1.dakikadan uzatma dakikalarına kadar verilen destek, gösterilen sabır ve coşkulu tezahüratlar galibiyette pay sahibi oldu.. Ama en önemlisi tüm stat Adana Demirspor Ailesi olarak mutluyduk.. Bundan sonrası için bu sevdaya gönül veren herkesten isteğimiz Gaziantep maçındaki tribün duruşumuzun tüm sezona yayılması.. Adana Demirspor Taraftarları olarak yönetimi, hocaları ve futbolcuları daha çok sahiplenir ve gücümüzle güçlerine güç katarsak zaferlere ulaşmak çok zor olmayacaktır.. Bizler tribünlerde hep Antep maçındaki gibi hatta daha coşkulu olursak, Yönetim kulüp için üstüne düşeni hatta daha fazlasını yaparsa, futbolcular ve hocalar sahada varını yoğunu ortaya koyarsa "YÜREKTEN" dediğimiz bu sezon inanıyoruz ki herşey çok daha güzel olacak...

Gaziantep maçında herkesi imrendirecek şekilde tribünleri doldurarak asil bir duruş sergileyen ve geleceğe daha inançla bakmamızı sağlayan herkese selam olsun..

Saygılarımızla
ŞİMŞEKLER GRUBU TARAFTARLAR DERNEĞİ
BAŞKANI ERTAN ZEYBEK
Daha yeni Daha eski
Google News