Şimşekler Grubu Taraftarlar Derneği Törenle Açıldı

Adana Demirspor Şimşekler Grubu Taraftarlar Derneği büyük bir çoşku ile açıldı.  Adana Demirspor yönetimi,  teknik ekibi, futbolcular ve çok sayıda taraftarın katıldığı açılışa camianın önde gelenleri de katılım sağladı.


Adana Demirspor Şimşekler Grubu Taraftarlar Derneği Başkanı Ertan Zeybek, Derneğin Adana Demirspor camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.  Ertan Zeybek, yıllardır tribünlerde yaşatılan çoşku da büyük bir pay sahibi olan Şimşekler Grubu'nun tribün dışında da yerinin belli olması, açılışını gerçekleştirdiği dernek ile birlik ve beraberliğin daha da perçinleneceğini belirtti.


Sözlerine devam eden Ertan Zeybek, son yıllarda ülke tribünlerinde yaşanan bazı sıkıntıların Adana Demirspor tribünlerinde de yaşandığını belirtirken , "Birlik ve beraberlik içerisinde eskisi gibi ve hatta eskisinden daha güçlü olacağımız bir döneme geçiş yapacağız. Adana Demirspor taraftarları bu takımın her zaman yanında güçlü bir şekilde olmasını bilmiştir. Bundan sonra da olmaya devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.


Dernek Başkanı Ertan Zeybek , Camianın bu en büyük lokomotifi olan büyük taraftar gücünün artık sadece stadlarda değil, hayatın her alanında aktif görevler alacağının da sinyallerini verdi.  Zeybek, açılışa katılan ve destek veren herkese teşekkür etti.
Daha yeni Daha eski
Google News