Şimşekler Grubu'ndan Derbi Öncesi Önemli Çağrı

Adana Demirspor Şimşekler Grubu, Adanaspor ile oynayacağımız iç saha maçı öncesi önemli uyarılarda bulundu.

İşte Şimşekler Grubu'nun o çağrısı;

TARAFTARA ÇAĞRI 
Pazartesi oynayacağımız Adanaspor maçı öncesinde stada gidecek tüm Adana Demirsporlulara sorumluluk gereği bu çağrıyı yapıyoruz..

1)KÜFÜR KONUSU
Bu sezon tribün kapama cezası almamak için Şimşekler Grubu olarak büyük özen gösteriyoruz.. Küfür olmayan en hafif argo sözcüklere bile ceza verilen bir ortamda Tüm Demirsporlular olarak tribün kapama ve para cezası almamak için azami önem göstermek zorundayız.. İlk haftalarda içerde ve dışarda hiçbir maçta küfür olmadığı için ceza da almadık.. Aynı hassasiyetin derbi maçta da gösterilmesi bütün taraftarlarımızdan ricamızdır.. Halkın Takımının en büyük gücü tribünler ve onları dolduran taraftarlarımızdır.. Derbi maçın atmosferinin etkisiyle küfür konusunda yapılacak bir yanlış,  takımımızın bir sonraki Eskişehir maçında yalnız kalmasına neden olur..

2)ALKOL KONUSU
Hiçkimsenin özel hayatına karışmak haddimize değildir.. Ama son zamanlarda gelen şikayetler yüzünden bu konuda da çağrı yapmayı uygun bulduk.. Özellikle Şimşek Büfe yanındaki sokakta bulunan apartman sakinlerinden sürekli şikayet alıyoruz.. Hepimizin Ailesi var ve hiçkimse evinin yanında böyle bir ortamla muhattap olmak istemez.. Bizler elimizden geldiğince o sokakta alkol alınmasına müsade etmeyeceğiz.. Bize kızan taraftarlarımız olacak.. Ama onlardan kendilerini apartman sakinleri yerine koymalarını istiyoruz.. Orda otursalar tepkileri ne olurdu.. Ayrıca stat içinde maç esnasında taraftarlar arasında zaman zaman çıkan tartışmalarda başrolde yine alkol var.. Maalesef alkolün etkisiyle SEVGİ-SAYGI-BAĞLILIK ilkelerinden uzaklaşılıyor.. Çünkü büyüğünü saymayan küçüklerle ve küçüklerini sevmeyen büyükler bu tartışmalarda ön planda oluyor.. Kendi ailemiz içinde oluşan bu tartışmalar hem bize yakışmıyor hemde dışarıya çok kötü bir görüntü veriyor.. Artık buna dur demenin zamanı geldi.. ŞİMŞEKLER GRUBU olarak kendi içimizde biz üstümüze düşeni fazlasıyla yapacağız.. Ve uyarılara rağmen buna uymayanları Gruptan ihraç edeceğiz.. Stattaki Tüm Adana Demirsporlulardan ricamız artık alkol konusunda hassas olunmasıdır..

3)DESTEK KONUSU 
Bolu maçında 3-0 mağlup durumda iken bile takımına desteği kesmeyen ve tribünde tek yürek olmuş Türkiyenin çeşitli yerlerinden gelmiş 500 kişilik bir taraftar kitlesi vardı.. İnşallah derbi maçta yenik duruma düşmeyiz.. Ama skor ne olursa olsun sahadaki futbolcudan çok tribünlerde mücadele etmeli, stada gelen binlerce Adana Demirspor taraftarı olarak 90 dakika boyunca sıkılmış bir yumruk gibi güçlü olmalıyız..  Coşkuyla ve inançla vereceğimiz büyük destek alınacak bir galibiyette pay sahibi olacaktır.. Maçın başlarında yada maç bitmeden gösterilecek olumsuz tepkilerin takımımıza yansıması da olumsuz olur.. Sahadaki futbolcularımızla tribünler birleşirse 5-Ocak stadını herkese dar ederiz..

Saygılarımızla 
ŞİMŞEKLER GRUBU
Daha yeni Daha eski
Google News