Transferde son gün!

2017-2018 Sezonu 1. Transfer sezonunu sona eriyor. 17 Haziran'da başlayan transfer sezonu 8 Eylül'de (bugün) sona erecek.

Adana Demirspor ise bu transfer sezonunda takımı yeniden oluşturmayı tercih etti ve geçtiğimiz sezonda takımda yer alan tüm oyuncuları göndererek sıfırdan bir takım oluşturdu. Bu takımda ki en büyük eksiklik ise ilk 2 müsabakada kendini gösterdi. Takımımızın sol bek ihtiyacı henüz tamamlanmış değil. Son Samsunspor müsabakasında sol bek mevkisinde görev alan Sezer Özmen başarılı bir oyun sergilemişti ancak bu önümüzdeki müsabakalarda sakatlık ve kart cezaları göz önüne alındığında en riskli bölgemiz sol bek diyebiliyoruz.

Sol bek olarak transfer edilen Tolgahan Çiçek ise bir süre önce takımdan gönderildiği açıklanmıştı. Bakalım transferin son günün de Adana Demirspor Kulübümüz bize bir sol bek bulabilecek mi?

TRANSFER DUYUMLARI
Transferin son gününde Kayserispor'dan Erkan Kaş ile anlaşılmaya çalışıldığı bilgilerini aldık. Olumsuz durumda ise Mehmet Sak transferi son dakikalarda tekrar gündeme gelebilir. Ancak yönetim Mehmet Sak transferinde taraftarın tepki göstermesinden çekiniyor. hatırlanacağı üzere Adanaspor'da oynarken Adana Derbisi sonrasında takım otobüsünde çektiği video ile tepki toplamış, ardından o videoyu yayından kaldırmıştı.


ADANA DEMİRSPOR'UMUZUN 2017-2018 SEZONU KADROSU:

 ABDULKADİR PARMAK (Kiralık geldiği takım: TRABZONSPOR A.Ş. )
 ADİL DEMİRBAĞ
 ATABEY ÇİÇEK (Kiralık geldiği takım: MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK )
 BATUHAN İŞÇİLER (Kiralık geldiği takım: BUCASPOR )
 CAN DEMİR AKTAV (Kiralık geldiği takım: ATİKER KONYASPOR )
 CANPOLAT ÇELİK
 EDIN RUSTEMOVIC  (TAKIMDAN GÖNDERİLDİ)
 ERHAN KARTAL
 HASAN KAYA
 ISSOUMAILA LINGANE
 İHSAN KAÇMAZ
 İSMAİL ŞAHMALI
 İZZET ÇELİK
 KURTULUŞ YURT
 LALAWELE ATAKORA
 MAHSUN AKSOY
 MUSTAFA YILMAZ
 NUSRET CAN KÖRÜMDÜK
 ÖZGÜR ORTAÇ
 ROBERT NDIP TAMBE
 SAVAŞ YILMAZ
 SEZER ÖZMEN
 THEODORE BERNARD MENDY
 TOLGAHAN MULLA ÇİÇEK (TAKIMDAN GÖNDERİLDİ)
 UMUT SÖNMEZ
 YANNICK GABY LOEMBA
 YİĞİT İNCEDEMİR
 YİĞİTCAN ERDOĞAN




Daha yeni Daha eski
Google News