Adana Demirspor Yönetim Kurulundan İlk Yarı Değerlendirmesi

Adana Demirspor Başkanı Mehmet Gökoğlu, basın toplantısı düzenleyerek takımın gidişatı ile ilgili detaylar paylaştı. Gökoğlu, takımın içinde bulunduğu sportif ve maddi durumdan memnun olmadıklarını ve verilmeyen maddi desteklerin işi zorlaştırdığının altını çizdi.

Adana Demirspor Başkanı Mehmet Gökoğlu zaman zaman gergin geçen basın toplantısında şunları kaydetti;

30 Mayıs'ta 21 tane bende içinde olmak kaydıyla son yapılan kongrede göreve geldik. Adana Demirspor Kulübün bayrağını nasıl daha ileriye götürebiliriz ve neler yapabiliriz diye göreve geldik. İlk devre değerlendirmesi yapacak olursak; Geçen sezon ki takımdan hiç bir futbolcuyu bu sene ki kadroda kalmasını istemedik. Birçoğu da zaten gitmek istedi. Yapılan transferler çok şükür ki, Adana Demirspor camiasının değerini bilen 21 futbolcu transfer ettik. Sezonun ilk 5 maçında iyi işaretler aldık. Herkes Adana Demirspor bu bütçeyle nasıl bu kadro kurmuş dedi, söylemlerden mutluyduk. Sadece Adana değil, ulusal medyada da olumlu sinyaller aldık ama bir anda herşey tersine döndü. Sorunlar yaşadık artık futbolcular arasında mı, hakemler mi ne desek bilemiyorum ama kötüye gittik. Son Ankaragücü galibiyetine kadar. Benim son yıllarda izlediğim güzel bir maçtı tabi burada taraftarı da unutmamak gerek, 90 dakika durmayan ateşleyen bir taraftarımız vardı. Çok şükür ki, Ankaragücü maçı için tek yorum yapabilirim. Allah doğrudan yana, hep inandım, her zamanda inancım sonsuzdur.

"DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR"
Kongrede biz geldiğimizde 28,5 Milyon borçla devraldık. Bu borcun 5,5 Milyon federasyona olan borçtu. Bu acil borcun ödenmesi lazım dı ki transferlerin lisansı çıkması lazımdı. Ama gel gelelim Ocak ayında yine bir transfer tahtası duruyor. Transfere ihtiyacımız var, geçen hafta valimizle görüştük.  Bize yardımcı olacağını belirtti. Oradan sonra Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü'nün yanına gittik. Sağolsun bizi kabul etti. 5 Milyon 250 Bin lira transfer tahtamızın açılması için gerekli bir meblağ önümüzde duruyor. İnşallah Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü  bu tahtamızın açılmasına yardımcı olur. Bize destek olacağını söyledi.


İMAM  GAZALİ HIRADAĞI "SPONSOR BULAMADIK"
Yönetim kurulumuzla birlikte bu sezon öncesi transfer tahtası olan 5,5 Milyonu ödedik. Bunun haricinde 15 Milyon yönetim olarak cebimizden ödedik. Bunun sadece 9 Milyonu Mehmet Gökoğlu tarafından ödendi. Ancak ne yazık ki sponsor bulamadığımızdan maddi olarak zorlanmaya başladık. Biz şehrimizin mülki amirlerimizden destek istedik. Önce Valimiz sonra belediye başkanımızdan yardım talep ettik bize destek vereceğini belirtti. İnşallah destek olacaklar ve bizde yolumuza devam edeceğiz.


MEHMET GÖKOĞLU "ALLAH DOĞRUDAN YANADIR"
Burada açıklananlardan kötü niyet çıkartıp sosyal medyada bize saygısızlık yapılmasın. Çok değiller ancak sosyal medyada bir kaç kişiler ve onlar da bizi yıpratmasınlar. Bizim birlik ve beraberlik içerisinde olmamız lazım. Geçen Ankaragücü maçında dakika 89'da ben sahaya girmek için aşağıya iniyorum. Hakeme tepki vermek için, Kapalı B'den "Yönetim İstifa" dediler. Ama ne oldu 90+5'de golümüz geldi Allah doğrudan yanadır. Maçın ardından sadece ben değil, Gerçek Adana Demirsporluların bir çoğu gözyaşı döktü , dile kolay 2,5 galibiyet alamadık. Zor bir süreç yaşadık.

"TRANSFER YAPMASAK BİLE KÜME DÜŞMEYİZ"
Bu takıma transfer yapmamız gerekiyor. Biz olur da transfer yapamazsak, transfer tahtamız kapalı kalırsa yine kümede kalırız diye düşünüyorum. Bugün 20 puanı aldık daha da ileri olabilirdik. Hakem hataları da bizim canımızı yaktı. 8'i ligde 3'ü kupada 11 tane aleyhimize penaltı çalıntı. Bu hakemlerde bir sıkıntı var. Biz mi yanlış düşünüyoruz yoksa penaltı kuralları mı değişti gelsin anlatsınlar bize.

"KÜFÜR EDİLMESİN"
"Ey Adana sadece Valimiz değil, Sadece Büyükşehir Belediye başkanımız değil. Bugüne kadar yaşanan maddi sorunları çok şükür kendi imkanlarımızla çözdük. Keşke bu Adana'dan 500 tane başkan çıksa, varsa yüreği olan benden daha iyi yapabileceğini düşünen varsa gelsin yapsın, hem para versin adamlar hemde gelsin küfür yesin.. Olmaz! Burada 21 kişiyiz hepimizin ailesi, çocuğu var. Hadi bizi bırakın bu arma bu forma bizim namusumuz. O formayı giyene küfür demek armamıza  küfür edilmesi demektir!

4 YERİ FUTBOLCU TRANSFER YAPACAĞIZ
1,3 Milyon maç başı ödememiz var futbolcularımıza ancak hiçbir futbolcumuz bizi federasyona vermedi. Loemba ve Can Demir Aktav ikinci yarıda aramızdan ayrılacak. Loemba kendine yurtdışında kulüp buldu, Cam Demir Aktav içinde kendisine kulüp bulmasını istedik.  Teknik Direktörümüz Timuçin hocanın da görüşü ile 4 tane yerli oyuncu transfer etmek istiyoruz. Tamam yabancı oyuncularda iyi ama gelip buraya 4-5 aylığına alışma süreci yaşanmasın, zaman kaybetmek istemiyoruz.

ADANA DEMİRSPOR KEMİK KADROSUNU HAZIRLIYOR
Şu an Demirspor kulübünün 3 yıllık sözleşmesi olan futbolcusu var. 7-8 futbolcusu seneye hazır ve halihazırda  bu futbolculara teklif bile var, izleyenler var...  Kısmet olursa seneye kemik kadromuzu da bu şekilde hazırlıyoruz. " dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News