Çok geç kalmadan

Gönül isterdi ki, bu yazımızda Adana Demirspor'umuzun başarılarını ortaya çıkartan ve gelecek ile ilgili güzel hayaller kurduran bir tablo çıkartalım ancak malesef gerçek hayat bu şekilde değil.

Adana Demirspor'umuzun 1.lig performanslarında ilk 15 haftaya baktığımızda; sıralama bakımından en kötü sezonunu geçirdiğimiz ortaya çıkıyor. 15 hafta sonunda topladığı puan sıralamasında ise 2013-2014 sezonun aynısını yaşıyor olabiliriz.

Dikkat çeken en önemli ayrıntılardan birisi ise 1.Lige çıktığımız 2012-2013 sezonundan bile daha ucuza bir kadro kurulmuş olmasıdır. Üstelik bu sezon kurulan kadro tüm sezonların en genç kadrosu sıralamasında en önde yer alıyor.*

*Yukarıdaki tablodan en iyimser halimle yukarıdaki 1 cümleyi çıkartabildim...

Gelelim işin özüne!

İyi durumda değiliz, ve bu kötü durumumuzu özetlemeyi hiç sevmiyoruz ancak bu şekilde gidersek, geçen sezon ki gibi son maçta şansa kadere kümede kalma şansımızı da zora sokabiliriz. Adana Demirspor taraftarları bu sezon başında zaten şampiyonluk beklenmiyordu ancak en azından play offu zorlayacak,  heyecan, mücadele ve seyir zevki verebilecek bir takım sahada görmeyi arzularken...

Çok geç kalınmadı, henüz trenin son vagonu kaçmadı.. Bu satırları 2 maçta Fenerbahçe'den 10 gol yiyen takımım için değil, muhtemelen Altınordu maçında sahada gezmekten başka bir şey yapmayan takımım için yazıyorum. Fenerbahçe karşısında alınan skor ve mağlubiyet ölçü olamaz ancak önünü gösterir! Ligde alınan son 7 müsabaka sonucu ise artık suyun dibinde olduğumuzu gösterir. ya yere sertçe vurup suyun üstüne çıkacağız, ya da ciğerlerimizdeki son nefesle suyun dibinde biraz daha duracağız.. Az oksijenle suyun dibinde durmaya karar verdiysek eğer, geçelim artık, "Buyrun cenaze namazına"

Bu sonuçtan tüm idareciler, ileri gelenler, geride duranlar sorumludur..

Eğri oturup doğru konuşma zamanı çok geçmeden, takıma müdahale edilmesi gerekiyor...

Çok geç kalmadan, son vagonu kaçırmadan..


Saygılarımla;
Doğan Ergezer
Daha yeni Daha eski
Google News