Biz küme düşmeyeceğiz efendiler!

Adana Demirspor ilk 10 haftada 9. sırada yer alırken muhtemelen tüm taraftarların aklında şu vardı. İlk 2 hayal ama bir play off neden olmasın... Haftalar geçti ve takım daha iyiye gideceğine yerinde saydı ve en sonunda düşüşe geçmeye başladı. Şu anda kalan 11 haftada düşme potasının kenarının bir tık üstünde duruyoruz ve camia olarak ne yazık ki ligde kalmayı kafada bitirmek istediğimizi üzülerek görüyorum...

Hemen her maçta yanı başınızda oturan çok bilmiş bir dayı! tarafından dillendirilir. Sosyal medyada yazılır, çizilir..  Bu cümleyi bazen küfürle karışık bazen sitem ederek duyar hale geldik. Ha birde 3. sınıf yerel basın tarafından kalemle asıp kesmeye başlandığında duymaya başladık artık!

"Adana Demirspor kesin küme düşecek!"

Yukarıdaki cümleyi kuran, onaylayan, hı hı diyen, bu cümleyi camiaya akıllara kazan kim varsa biliniz ki Adana Demirspor taraftarı değildir, bizden değildir!

Adana Demirspor taraftarı matematiksel olarak kesinleşmediği sürece iyi veya kötü pozisyon almaz! Hiç bir zaman almadı! Almadığı içindir ki dün akşam oynanan ve kaybedilen maçın ardından futbolcuları tribüne çağırdı ve onlarla bir bütün olundu. Biz ne zaman vazgeçtik Allahınızı severseniz!

Biz Demirsporluyuz!

Bizde gençlik gider, ömür gider, can gider ama umudumuz bakidir!

Adana Demirspor küme düşmeyecek efendiler! Şu anda karşımızda duran ve çözülmeyi bekleyen tek ve en büyük sorunsalımız maddiyat! Futbolcularımızın 23 maçlık maaşlarının ödenmiyor bilgisini ne yazık ki son haftalarda öğrendik ve geçmişteki performanslarının büyük bir bölümünün artık tamamen maddiyat olduğunu yine acı bir tecrübe ile öğrendik. Şimdi mevcut yönetimin neden sporcuların 7 aylık maaşlarını ödemediği konusunu bir kenara bırakarak kulübe bu zor zamanda daha fazla sarılmalı ve sahip çıkmalıyız! O futbolculara o maaşların yatırılmasını sağlamamız gerekiyor.

Bu bir kampanya olur, bir farkındalık olur ama biz tok yatarken futbolcularımızın maddi sıkıntı içerisinde kalmasına izin veremeyiz, vermemeliyiz! Adana Derbisi'nde sahadaki performans bizi memnun etti ve bu performansın devam etmesi için yine , yeniden elimizi taşın altına sokmalıyız!

Biz küme düşmeyeceğiz efendiler!

Kim düşmek istiyorsa buyursun düşsün ama biz Adana Demirspor'un küme düşmesine seyirci kalmayacağız!

Bugün dünden daha fazla olacağız! Daha fazla sesimiz çıkacak ve bu takımın asıl gücünü herkes görecek!

Biz küme düşmeyeceğiz efendiler!

Saygılarımla;
Doğan Ergezer
Daha yeni Daha eski
Google News