Herkes Görev Başına!

Dün ve derbi günü gördüğümüz gibi resmiyette Adana Demirspor'un bir başkanı ve yönetimi olmasına rağmen fiiliyatta kulüp yönetimi futbolcu ve taraftarın oluşturduğu birlikteliğe geçmiştir.

Bu oluşan defacto  duruma göre futbolcular sahada gerekeni yapmıştır ve ileriki maçlar için mücadelenin maçın son dakikasına kadar sürdüreceklerinin mesajını bizlere vermiştir. Artık top ittifakın diğer kanadı olarak taraftarların önünde şehrin tüm kesimlerine çaprı yapıp futbolcuların verdiği mesajı taçlandırmalı işin maddiyat kısmına çözüm üretmelidir.

Adana Demirspor'un resmiyette ki başkan ve yönetiminden bir hareket beklemek beyhude bir çaba ve zaman kaybı olacaktır. Taraftarların futbolcuların bu mesajına en kısa zamanda vereceği karşı mesaj oluşan sinerjiyi daha da güçlendirecektir. Ayrıca son İstanbulspor maçının ardından üzerimize oluşturulmaya çalışılan ve püskürtülen algı operasyonunda da görüleceği gibi bu hatalardan sonra sadece sahada destek veren mücadele veren değil bu oyunun her alanına müdahele etme sorumluluğu önümüzde bir görev olarak durmaktadır.

Tüm Adana Demirspor taraftarlarına bu zor süreçte mücadeleye daha aktif katılmalı ve her platformda gerekli girişimleri yapmalıdır.

Yarın çok geç olabilir.

Rino Della Negra

Daha yeni Daha eski
Google News