Şimşekler Grubu Sessizliğini Bozdu

Adana Demirspor Şimşekler Grubu Taraftarlar Derneği Başkanı Ertan Zeybek, katıldığı bir radyo programında açıklamalarda bulundu.

Ertan Zeybek, hafta sonu oynanan Samsunspor maçının sonunda tribünlerin atışmasının büyütülmemesi gerektiğinin altını çizerek "Biz maratonuyla, kale arkasıyla, kapalısıyla büyük bir aileyiz ve aile içerisinde bazen tatsızlık ve tartışmalar olabilir. Bu tatsızlığı uzatmak ve büyütmek Adana Demirspor'a zarar verir. İlk iç saha maçında bu durumu düzeltmemiz gerekiyor." dedi.

Zeybek, Şimşekler Grubu'nun "Yönetim İstifa" tezahüratına katılmaması ve sessiz durmasına ise "Biz artık resmi bir derneğiz ve maç öncesi toplantılarımız oluyor. Bu maç öncesinde de toplantı yaptık ve sezon sonuna kadar kongre istemiyoruz. İstikrar olsun istiyoruz. Zamanında bizimde grup olarak hatalarımız olmadı mı? Oldu.. Ancak sağda solda yorumlarda " Şimşekler Grubu şunun adamı, bunun adamı, şöyle, böyle..vb" ifadeler ve söylemler çok yanlış! Şimşekler Grubu, Adana'dan Türkiye'ye hatta yurtdışında bile örnek alınan imrenerek bakılan bir gruptur. Bu grubun kimsenin gücüne, parasına puluna ihtiyacı yoktur. Biz o gün yönetim istifa deseydik, yönetim istifa etmek zorunda kalırdı. Ancak sezon ikinci yarısı gelmiş, 3. maça çıkmışız ve durumumuz kötü. Küme düşme riski var bu durumda kongre kararı alınsa, kim başkan olacak bu küme düşme hattında? Demirspor sahipsiz değil elbette bir aday çıkacak ancak bu karmaşa ile geçen kongre sürecinde olan Demirspor'a olacaktır. Sessiz kalıyorsak Adana Demirspor'un menfaati içindir. Kimse bu konuda başka bir düşünce içerisine girmesin. Şimşekler Grubu'nun gücü kendine yeter, kimsenin adamı olmadık, olmayız! Biz bu konuda karar aldık ve sezon sonuna kadar bu yönetimle devam edeceğiz. Sezon sonu olur, kongre kararı alınır...

Mustafa Uğur'un yeni teknik direktör olarak getirilmesini olumlu bir adım olarak görüyorum. İstikrar dedik ya.. Esasen Giray Bulak'ın gönderilmeside yönetim hatasıydı. Neticede bu düşük bütçeli kadronun yapısına uygun futbol oynatıyordu ve en çok puanı onun zamanında aldık bu sezon.. Mustafa Uğur'un gelmesi ise iyi olacak. Bildiğimiz tanıdığımız bir teknik adam.


Radyo programında geçen konuşmalar...

Daha yeni Daha eski
Google News