Adana Demirspor ile Digiturk yayın paketi anlaşması gerçekleştirdi

Adana Demirspor ile Digiturk yayın paketi anlaşması gerçekleştirdi. Türkiye çapında geçerli olacak anlaşma ile mavi – lacivert renklerine gönül veren taraftarlarımız takımımızın karşılaşmalarını avantajlı fiyatlar ile izleyebilecek, yanı sıra kulübümüze maddi destek sağlayabilecekler.

Adana Demirspor ile Digiturk arasında yapılan işbirliği kapsamında taraftarlarımızı çok özel avantajlar bekliyor. Taraftarlarımız takımımızın maçları için gerçekleştirecekleri Digiturk üyeliği ile 12 aylık taahhüt ile yapılacak üyeliklerde ilk 3 ay için aylık sadece 13,50 TL, kalan 9 ay için her ay 27,00 TL’lik bir ücret ödeyerek takımımızın oynayacağı tüm maçları izleyebilecekler. Taraftarlarımıza, bu avantajların yanı sıra 2 ay boyunca Spor Toto Süper Lig ve beIN SPORTS’taki tüm maçların yer aldığı Sporun Yıldızı Paketi hediye edilecektir.

Bununla birlikte, hiçbir ek ücret ödemeden, en sevilen yerli dizi, belgesel ve çocuk programlarını ve spor programlarını TV’den, webden, cepten ve tabletten beIN CONNECT ile izleyebilme olanağını yakalayacaklar.

Adana Demirspor ile Digiturk yayın paketi anlaşması gerçekleştirdi. Türkiye çapında geçerli olacak anlaşma ile mavi – lacivert renklerine gönül veren taraftarlarımız takımımızın karşılaşmalarını avantajlı fiyatlar ile izleyebilecek, yanı sıra kulübümüze maddi destek sağlayabileceklerini bildirdiler
               
Daha yeni Daha eski
Google News