Belediyelerden maça izin çıktı

Çarşamba günü saat 16:00'da Adana 5 Ocak stadyumunda oynanacak olan Adana Demirspor - Denizlispor müsabakası için şehir seferber oldu. Taraftarlardan gelen yoğun istek üzerine belediyeler bu ateşi ilk yakanlardan oldu.

Maçın önemi ve saatinin ters olması, stadyumdaki ezici güçten eksik olmamak adına Belediye başkanları maç saatinde personellere izin vereceğini sosyal medyadan açıkladı.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Seyhan Belediyesi bu anlamda Çarşamba günü oynanacak maç için,  personellerine izin verildiğini açıkladı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü:
Adana Demirsporumuzun Denizlispor karşısındaki önemli mücadelesinde yanında olmak için bilet alan tüm personellerimize izin veriyorum.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar:
Şehrimizin iki güzide kulübünden Adana Demirspor’un bu hafta kendi sahasında oynayacağı kritik maç için kamuoyunun ve çalışanlarımızın yoğun talebi sonrası maç için bilet alan personelimiz Çarşamba günü oynanacak olan Adana Demirspor–Denizlispor maçı için izinli sayılacaklardır.

Güncellendi...
16:14 Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ: Adana Demirsporumuzun (07.03.2018) Çarşamba günü Denizlispor karşısındaki önemli mücadelesine destek olmak için bilet alan tüm personellerimize izin veriyorum. Şehrimizin iki güzide kulübününde her zaman yanındayım.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin: 07.03.2018 Çarşamba günü oynanacak olan Adana Demirspor - Denizlispor maçına bilet alan personel idari izinli sayılacaktır. Adana Demirsporumuza Süper Lig yolunda başarılar dilerim.



Daha yeni Daha eski
Google News