Yedek forması bile olmayan güzel adamların onurlu mücadelesi

Adana Demirspor, hayati bir maça çıkacak ancak hala futbolcularımıza ödeme yapılmadığı haberlerini aldıkça taraftarın ruhu daralmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta basın açıklaması ile duyurulan ancak hala İstanbulspor galibiyet primlerinin ödenmediği yönünde bilgiler gelmesi  "Ne olacak bizim halimiz" dedirtiyor..

Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen futbolcularımızın sahada onurlarıyla mücadele etmeye devam etmesi, taraftarı ayakta tutan yegane durum olarak görünüyor.

YEDEK FORMAMIZ YOK
Diğer bir anektot ise, Adana Demirspor futbolcularının yedek formalarının olmaması.. İstanbulspor maçının ardından, Eskişehirspor deplasmanında da dile getirildi. Taraftara selam veren futbolculardan günün anısı olmak üzere forma istendiği sırada, futbolcularımızın "Size forma verirdik ancak yedek formamız yok" demesi kulüpteki maddi sorunu bir kez daha ortaya koydu...

Taraftarda, futbolcuların bu duruşu karşısında içerde ve dışarda son düdüğe kadar mücadelesini vermeye devam ediyor.

Bu onur bizimse, utancı tüm Adana'nındır!

Öte yandan , bu haftaki rakibimiz Denizlispor cephesinde ise prim miktarının arttırıldığı yönünde bilgiler geldi.

GALİBİYETE PRİM ZAMMI
Spor Toto Birinci Lig'de evinde uzatmada yediği golle Grandmedical Manisaspor'la 2-2 berabere kalarak düşme hattından kurtulma fırsatını kaçıran Denizlispor'da yönetim çarşamba günü deplasmanda oynanacak kritik Adana Demirspor maçının galibiyet primlerine 2'şer bin TL zam yaptı.

Her galibiyette 8 bin TL prim alan futbolcuların Adana'dan galibiyetle dönmeleri halinde 10'ar bin TL kazanacağı, bu rakamın daha da artabileceği belirtildi. Teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde çıktığı 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik alan 27 puanlı Ege temsilcisi, 28 puanı bulunan Adana Demirspor'u mağlup etmesi halinde 12'nci haftadan bu yana yer aldığı düşme hattından 26'ncı haftada kurtulmuş olacak.
Daha yeni Daha eski
Google News