Yiğitcan Erdoğan Açıklamalarda Bulundu


Adana Demirspor'un deneyimli stoperi Yiğitcan Erdoğan, Mavi Lacivertli takım hakkında açıklamalarda bulundu. Yiğitcan, Giresunspor maçı hakkında da konuştu.

Adana Demirspor'un takım kaptanı Yiğitcan Erdoğan, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın sorularını yanıtladı.

İşte detaylar...

Puan sıralamasındaki konumumuz itibarıyla Denizlispor maçı bizim için çok önemliydi ve kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Bu galibiyette; öncelikle teknik ekibimiz, oyuncu arkadaşlarım ve hafta içi olmasına rağmen stadyumu dolduran taraftarlarımızın çok büyük payı var. Camia olarak güzel bir kenetlenme yaşadık. Taraftarlarla, oyuncuların kenetlenmesinin bu kadar uzun zaman alması biraz üzücü oldu. Geç olsun, güç olması diyelim...

Sıkıntıları içimizde eritmeye çalıştık!

Oyun anlamında kaybettiğimiz bir Boluspor maçı var. O gün de çok talihsiz bir mağlubiyet aldık. Boluspor maçında kazanmayı hak etmiş bir takım vardı. Fakat güzel oyun tabelayı yansımıyor. Adana Demirspor taraftarı, yıllardır Süper Lig hasretiyle bekleyen bir taraftar topluluğu ve sabırsız bir bekleyişi var. Onlar da haklılar. Son alınan kötü sonuçların ardından; mutsuzluk oldu ve güvensizlik ortamı oluştu. İçimizdeki sıkıntıları içimizde eritmeye çalıştık. İstediğimiz saha skorlarını alsaydık bunu devam ettirecektik. Fakat koskoca camianın sorumluluğunu bir oyuncu grubunun üstlenmesi çok ağır bir yük.  Adana şehri Adana Demirspor'dur. Adana, Demirsporludur.


Ya beraber öleceğiz ya da beraber güleceğiz

Bizim sahaya rahat çıkmamız lazım, maddi ve manevi şeyler futbolcuları etkiliyor. Biz oyuncu grubundaki arkadaşlarımızla konuştuk ve 'onurumuz için mücadele edeceğiz' dedik. Zaten onurlu ve şerefli insanlarız. 'Bu mücadelenin adı onur mücadelesi olacak' dedik. Ya beraber öleceğiz ya da beraber güleceğiz. Bu saatten sonra maddi anlamda bir şeyler beklemiyoruz, primde beklemiyoruz.


Adana şehrinden şunu bekliyorum, bu metni sızdıran kim?

Takım içerisine de nifak sokulmaya çalışıldı. Entresandır bir açıklama metni sızdırıldı. Belki de bu açıklama metni bizim metnimizi hafifletmek içindi. Sabote edilmeye çalışıldık ama biz mücadelemize devam edeceğiz. O metnin içinde geçen farklı algılar var, gerçek şeylerde var. Adana şehrinden şunu bekliyorum bu metni sızdıran kimdir?
O zaman her şey belli olur. İnsanlar artık kimin ağzından çıkacak şeyleri biliyorlar.

İstanbulspor maçının primleri ödendi mi?

İnsanların bir açıklama beklentisi var fakat artık sahaya odaklanmak istiyoruz. Amaç bizi saha içinden çıkartmaya çalışmak. Eskişehirspor maçı öncesi ve sezon başı bunları birkaç kez daha yaşadık. Biz sahanın içinde olacağız. Taraftarlardan ricam yapılan açıklamalara itibar edilmesin. İstanbulspor maçının primleri dün başkanın kendi hesabından yatırıldı. Bu konuda yapılan açıklama doğru.


Giresunspor maçı yorumu

Eskişehirspor maçında kaburgama darbe aldım. Kemikte ödem ve şişlik vardı. Oyundan çıkma sebebim ağrılarımdı. Takımımı sahada eksik bırakmaktansa yerimi kardeşime bırakmayı tercih ettim. Giresunspor 2 haftadır çıkış içerisinde, her iki takım için de kritik bir mücadele. Karadeniz takımları iç sahada hırçın oluyorlar. Bundan sonrası için en az 3 galibiyet diyoruz ama 4 galibiyet neden olmasın? Giresun'da kora kor bir mücadele olacak. Biz inançlıyız, kendimizi ve Adana Demirspor'u temsil etmek için mücadele edeceğiz. Adil Demirbağ değerli bir kardeşimiz, ağabeylik demeyelim estağfurullah elimden ne gelirse en iyisini aktarmak isterim.

AJANSSPOR - Salim Manav
Daha yeni Daha eski
Google News