İşin şakası yok!

Adana Demirspor ciddi bir şekilde düşme potasının etrafında dolandıkça taraftarlar geçen yılki travmayı akıllara getiriyor ve bu durumdan çıkış yolu arıyor.

Anlam vermek gerçekten çok zor. Kriz içerisindeyken 4 haftada 10 puan kazanan Adana Demirspor  ardından gelen 5 haftada sadece 3 puanı, o da Manisspor'a karşı zor bela alabildi. Erzurum maçı öncesi Adanaspor'un Elazığspor'a karşı galip gelip kurtulması ve Eskişehirspor'la formalite maçına çıkacak olması ise akıllara ziyan bir durum haline geldi. Samsunspor- Denizlispor maçının berabere bitmesi ise yaşanılacak en kötü sonuçtu bizim açımızdan..

Bizim için lig öyle bir hale geldi ki anlatılmaz, yaşanmakta istenmez misali.. İpler hala elimizde 2 maçımız kaldı.. Alınacak 6 puanla kim ölmüş, kim kalmış umrumuzda olmaz ama 6 puanı alabilir miyiz? Rakipler sırasıyla Altınordu ve ertesinde Ankaragücü.. İlk devrede Altınordu ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştık. Ankaragücü'nü ise 2-1 mağlup edip 2 maçtan 4 puan çıkartmıştık. Yine yapabilir miyiz? Evet yapabiliriz... Takım aynı takım, taraftar aynı taraftar.. Dün oynanan müsabakda erken yediğimiz gol ile paniklemiş ama sonrasında öne geçmiştik.. Tekrar mağlubiyeti aynı maçta 2 kez yaşayacağımızı kimse tahmin edemezdi, ama en olmazını yine yaşadık! İşi batırmak üzere Adana Demir!

Play off'a kenetlenmiş bir Altınordu ile karşılaşacağız. İşimiz gerçekten kolay değil. Futbolcuların bu maça mental yorgunlukla çıkmaması gerekiyor. Özellikle para pul meseleleri çözülmeli çünkü kalan 2 maç belkide Adana Demirspor'un 10 yılına mal olabilir. Düşmek sorun değil di eskiden ama şimdilerde büyük sorun.. Borçlarla düştüğünde ayağa kalkmak eskisi kadar kolay değil.. Değil 2.lig, kendimizi anında 3.ligde bile bulabiliriz!!!

Dün Tambe ve Lalawele dikkatimi çekti.. Tambe'nin kenar yönetimine parmak sallaması, Lalawele'nin "Ne haliniz varsa görün" tarzı silik oyunu bizi batırır! Bu oyuncularla son iki maçta faydalanabilmek için özel görüşmeler! yapılmalı.. Eğer bu tarz oynayacaklarsa kadroya bile alınmamalı!

İşin şakası kalmadı!

78 yaşındaki çınarı deviren bir yönetim olarak kara listeye girmeden önce gereken maddiyatı öyle yada böyle sağlamalısınız! Futbolcuların alacakları ödenmeli ve 2 maç için yatırım yapılmalı! O destek verecekti ama vermedi, bu şöyle söyledi ama yapmadı demekle sorumluluklarınızdan kurtulmuş sayılmıyorsunuz. Taraftar yardım etmeyenleri , desteğini çekenleri, sallayanları aklına kazır, yeri geldiğinde gerekeni yapar ancak tarih bambaşkadır. Nettir! Takımı düşüren yönetim olarak sizi bilir!

İki maç, 180 dakika!

Hala sıkacak mermimiz varken, pes edersek bunu tarih yazar efendiler! Adana Demirspor göz göre göre un ufak edilemez!

Kendinize gelin!

Bunu hemen bugün yapın!

Taraftar gereğini her zaman yaptı, yapmaya da devam edecektir. Altınordu maçında görüşmek üzere! Çıkın sahaya bize gerçek Adana Demirspor'u gösterin! Bunu hakediyoruz çünkü!

Saygılarımla;
Doğan Ergezer
Daha yeni Daha eski
Google News