Adana Demirspor Kongresinden

Adana Demirspor Kongresi Divan üyelerinin seçimi, saygı duruşu ve İstiklal marşımızın söylenmesinin ardından başladı.

KONGREDEN NOTLAR;

Mehmet Gökoğlu "Göreve geldiğim 30 Mayıs'tan beri birliktelik olmadı. Yalnız kaldım. Günlerce kapılarda kaldık destek bekledik. Haftalarca bırak dediler, küfür ettiler.. Dilerim bundan sonra gelen yönetime küfür edilmez..."

ADANA DEMİRSPOR KONGRESİ | Cahit Sınmaz | Mehmet Gökoğlu'na siz yanlız değildiniz! Kendiniz yanlız kalmak istediniz, koordinasyon ve fikir alışverişlerinizde bilgi akışında iyi değildiniz.

ADANA DEMİRSPOR KONGRESİ | Nilay Ateşoğulları "Sistemde sorun var ve her geçen sene artan bir borç var. Herkesin fikrine saygı duyuyor ve gece 3'lere kadar sosyal medyada herkese cvp vermeye çalışıyorum."

ADANA DEMİRSPOR KONGRESİ | Nilay Ateşoğulları "Ben bu sene aday olmayacaktım ancak her sene artan bir borç oluunca, ve seneye küme düşersek 2.ligde nasıl bu borçla yapacaktık? O yüzden aday olmaya karar verdim. Ve geçen sezonki futbolcularla görüşmelerim devam ediyor. Transfere gerek yok "

ADANA DEMİRSPOR KONGRESİ | Nilay Ateşoğulları "Ben ticaret insanıyım. Karşıma aday çıkan kişi öncelikle kendi ticari borçlarını kapatarak karşıma çıksın.."

ADANA DEMİRSPOR KONGRESİ | Nilay Ateşoğulları "Kalıcı Gelir olarak somut olarak Feke'de su buldum, arsayı alacağız ve su satacağız.."


ADANA DEMİRSPOR KONGRESİ | Nilay Ateşoğulları "Bir banka ile görüştüm. 35 bin taraftarımız için 500 lira kredi hesabı açtıracağım. Her taraftarımız kongrede üye olabilecek."

Başkan adayı Nilay Ateşoğulları'nın konuşmasının uzadığını ileri sürerek salondan itiraz edilmesi sonucunda , bir şahıs konuşma alanına çıkarak konuşmayı kısa kesmesi için uyaran divan kuruluna sitem etti ve "Konuşan kişi Adana Demirspor Başkan adayıdır.. Dinlemek istemeyen, işi olan gitsin" diye haykırdı. Kısa süren bu gerginliğin ardından şahıs salondan uzaklaştırıldı.

ADANA DEMİRSPOR KONGRESİ | Kazım Bozan "Bir işadamına, derdini anlatabilmesi için 3 dk yeterlidir. Hepinize canım kurban.."

Konuşmaların ardından oy verme işlemi başladı...

Foto: Savaş Gür
Daha yeni Daha eski
Google News