Adana Demirspor'da Murat Sancak Dönemi Başladı

Adana Demirspor Olağan üstü kongresinde Murat Sancak tek liste ile başkan oldu.

Adana Demirspor Kongresinde kabul edilen yeni tüzük maddesine göre 100 Bin TL bağışta bulunarak Adana Demirspor Başkanlığına aday olabilecek.

Kongreye diğer bir listeyle aday olarak katılan Tekin Yıldız, "Söz konusu Adana Demirspor menfaatleridir. Şimdi bizde Adana Demirspor'a destek olma zamanıdır ve bizde Murat Sancak başkanlığını destekliyoruz" diyerek kongrede tek liste ile gidileceğini bildirdi.

Murat Sancak , Kongredeki konuşmasına , Adana Demirspor'un sahipleri diyerek söze başladı. Sancak "Ben 96-2004 tarihleri arasında Adana'da 8 yıllık bir geçmişim var. 8 yılın ardından ailem beni İstaanbula çağırdığında gitmek istemedim, çünkü Adana'yı çok sevdim ancak aile kararına da uydum. Sizin kadar olmasam da bende bir Adanalıyım..."


Murat Sancak "15 gündür Adana'nın ileri gelenleri benim aday olmamı istedi. Adana Demirspor maalesef sahipsiz kalmıştır. Buradan Kazım Bozan'a da teşekkür ediyorum. Takım en azından kayyuma kalmadı. Ben size söz veriyorum. Öyle bir yönetim kurulu yapıldı ki gözüm arkada kalmayacak. Adana Demirspor'un şu anki durumu çok kötü.. Böyle bir takıma başkan zordur. Adana Demirspor 37 Milyon borcu olan bir takımdır. Benim yönetimimde tek kuruşu bile yetimin parası gibi görüp koruyacağım. Geçmiş yönetimdekiler koydukları parayı temlikle geri alıyorlardı bu çok yanlış bir davranıştır. Ben koyduğum her parayı bağış olarak verilecek. Adananın zengi iş adamlarına sesleniyorum. Adana'dan zengin oldunuz, bu topraklardan para kazandınız. Gelin elinizi taşın altına sokun Adana Demirspor'umuza sahip çıkalım. Ben başkanlığı aldım hemen yarın süper lige çıkacağız diye bir beklenti içerisine kimse girmemeli. Adana Demirspor'umuzun şu an 1 futbolcusu bulunuyor. İlk işimiz kurumsallaştırıp antrenörle anlaşmak. Bu sezon için şampiyonluk sözü vermiyorum. Ben buraya başkan oldum. ben 1.Ligde kalacak bir takımada başkan olmam. Taraftarlardan özellikle rica ediyorum. Bu kulübe sahip çıkın, bu kulüp sizindir. Size söz veriyorum, her ay sonunda kulübün gelir-gider tablolarını siteden yayınlayacağız. Kulübün bir Ceo'su olacak Genel müdürü olacak. Ben burayı bir şirket olarak görüp yöneteceğim. Burasının yetimlerin yeri olarak göreceğim. Bunun için namus ve şeref sözü veriyorum. Sizden sabır istiyorum, sabrın sonu selamet olacaktır. Bana destek verdiğiniz için buradayım, başkan oldum.. Bu desteğin çekildiğini gördüğüm an istifamı verip giderim." dedi..


Kongrede dilek ve temenni bölümünde eski başkanlarımızdan Adem Atılgan da söz aldı. Atılgan "Ben yaklaşık 10 yıldır Adana Demirspor kongrelerinden ve aktivitelere uzakta durdum. İlk defa Murat Sancak liderliğinde oluşan bu kongrede destek amaçlı geldim. Yeni başkanımız çok önemli içimi okuyan temennilerde bulundu. Bu temlik pisliği 2007'den itibaren başladı. Sürekli emdi  Adana Demirspor'un resmen başını yedi. Ne olduğu belirsiz işler oldu. Benim dönemimde dahil tüm sezonların defterlerinin incelenmesi gerekiyor. Murat beyin buraya gelmesi bizim için milattır. Buna sebep olan sayın bakanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ben inanıyorum Murat Sancak bizim bayrağımızı çok çok uzaklara taşıyacaktır.


Kongrede dilek ve temenni bölümünde Tanju Çolak'da söz aldı. Çolak "Adana Demirspor olarak çok şanslısınız. Murat Sancak verdiği her sözü tutar. Adana Demirspor taraftarı çok önemli ve değerlidir. Lütfen bu takıma sahip çıkın. Murat Sancak'ın adamlığını herkes bilir. Onu da çok seviyorum. Bir telefonu ile Ankara'dan İstanbul aktarmalı geldim. Adana'da zengin olanlar taşın altına da elini koymalı. Ben Adana Demirspor'da güzel şeyler yaşanacağına inanıyorum. Bu kadar borca rağmen Murat Sancak ve ekibi bugün burada..

İŞTE ADANA DEMİRSPOR YÖNETİM LİSTESİ
Yönetim Kurulu Başkanı;
Murat Sancak

Yönetim Kurulu Üyeleri;
Şerif Güler
Süleyman Bilici
Remzi Karbey
Savaş Çokduygulu
Levent Özeren
Tarkan Kulak
İmam Gazali Hiradağı
Şentürk Çalık
İsmail Tanrıverdi
Tekin Taylancı

Denetim Kurulu;
Kazım Bozan
Casim Korkmaz
Nuri Özbakır


Kongrenin ardından tesislere geçen yönetim kurulu burada Kazım Bozan'dan başkanlığı resmi olarak alarak işe koyuldu.





Daha yeni Daha eski
Google News