Anderson "2 hafta içerisinde hazır hale geleceğim"

Adana Demirspor'a transfer edilen Anderson canlı yayında imza attı. Adana Demirspor başkanı Murat Sancak canlı yayında "Yaklaşık 19 transferimiz oldu. Çoğuda Süperligde oynayan topçular, Allah kısmet ederde Şampiyon olursak bu oyuncular dan çoğuda süperligde oynayacak." dedi.

Sancak Adana'ya da seslendi ve "Biz taşın altına elimizi koyduk ve Adana'da STK belediye ve iş adamlarıda destek verecek. verenleri açıklayacağız. Vermeyenleri de açıklayacağız. Biz şampiyonluğun en güçlü adaylarından biriyiz ve Allah'ın izniyle biz şampiyon olacağız. taraftarlardan ricam kombine biletleri hızlıca bitirsinler. Tüm Adana doğru bir yönetim bekliyordu. Biz geldik ve artık hareket başlasın." dedi.

Herve Kage'yi Türkiye'ye biz getirdik ve bizim parasını ödediğimiz otelde konaklıyordu Eskişehirliler gelmiş görüşmüş. Sonrasında parasını ödememişler biz devreye girdik. Böyle olması gerekiyordu. Eskişehirspor'lular kusura bakmasın.

Menejer Metin Korkmaz'a teşekkür ediyorum. Büyük bir isim, olur mu? olamaz mı? derken, uçak biletini alıp getirdiler. Anderson dünyaca önemli bir yıldız. Burada tekrar doğacak. Değil mi Anderson?" diyerek sözü Anderson'a verdi.

ANDERSON "2 HAFTA İÇİNDE FORMA GİRERİM"
Anderson 'da bana güvenenleri boşa çıkartmayacağım ve şampiyon yapabilmek için tüm enerjimi kullanacağım. 2 Hafta içerisinde kondisyonumu tekrar kazanabilirim. Şu anda da iyi durumdayım ama 2 hafta içerisinde çok daha iyi durumda olacağım. Türkiye'de buraya gelmeden öncede Pepe ve Q7 ile konuştum. O yüzden burası bana yabancı bir değil artık. Ben Türkiye'de bir çok takımdan teklif aldım ama başkanımla konuşmamın ardından Adana Demirspor'da karar kıldım. Şu an hiç olmadığım kadar mutluyum. Doğru tercih yaptığımın farkındayım. Ailem de Türkiye'yi sevecektir.




TANJU ÇOLAK "BENDE FUTBOLU ÖZLEDİM"
Anderson futbolu özlemiş, özlemi o kadar fazlaki Adana Demirspor'u şampiyon yapabilecek kadronun içerisinde yer alacağına eminim. Bende özledim ve şu an çok mutluyum. Başkanım sağolsun bu fırsatı bana verdi. Sıra taraftarda.."
Daha yeni Daha eski
Google News