Tanju Çolak "Pote İle Görüşmelere Başladık"

Sportif Direktör Tanju Çolak Adana Demirspor tesislerinde basın toplantısı düzenldi. Tanju Çolak "Dün geldim, bu sabah arkadaşlarla toplantı yaptım. Pazartesiden itibaren altyapı üst yapıda da eksiklikleri tespit edip sonrasında hareket edeceğiz." dedi.

Çolak , altyapı ile ilgili "Altyapı ile gerçekten alakadar olacağım. Yeter ki altyapıda ben o yetenekli çocukları göreyim, gerekirse U Milli takım hocasını arar "Bu pırlanta gibi çocuğu niye görmüyorsun, niye takıma almıyorsun" diye baskı da yaparım. Yarınlarımız o gençlerimizdir. Onları en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor." dedi.

POTE MÜJDESİ

Çolak ,  transferler hakkındada bilgi aktardı. Henüz hiçbir futbolcu ile anlaşılmadığını belirten sportif direktör Pote konusunda da bilgi verdi. Çolak "Dün başkanımız bana "Pote'ye ulaş" dedi. Ben dün akşam Güney Kıbrıs'a arkadaşımı yolladım bugün saat 14:00'te buluşacaklar. Ve bu transfer şu anda olumlu durumda yüzde 51 diyebilirim. Şu anda takımında sözleşmesi var ve bize ulaşan haberlere göre o da Adana Demirspor'a gelmek istiyor. Şu an görüştüğümüz futbolcular var ancak buraya gelecek futbolcu kaprisli olmayacak adam gibi adamları bu takıma kazandırmak istiyoruz" dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News