Umudumuz Var


Her sezon olduğu gibi bu sezonda sıkıntılı süreçleri geride bırakarak yeni sezona başlayacağız. Kayyum dedikodusu,emanetçi başkan vs derken hem maddi hemde konum olarak güçlü olan Sn.Murat Sancak kulübümüzün yeni başkanı oldu.

Bu başkanlık herkesi bir parça endişeye sürükledi.Çünkü başkanın siyasi kimliği var.Aslında bunun önemi yok neden derseniz her bireyin illa ki bir görüşü var sıkıntı duyulan,endişe edilen konu daha önce siyaset ile transfer yapan,büyük paralar harcayan kulüplerin terk edildiğinde  uçurumdan yuvarlanmış etkisi gördüğü ve ömrü billah bir daha toparlayamayacak duruma düştüklerini gördük.Korkumuz sadece bu yöndedir.Bizler siyasi destek gören kulüplerin lehine yapılan hakem kollamalarıyla maç kazanmak istemiyoruz.Sahaya çıkıp savaşarak kazanmak istiyoruz.Siyasi kimliği olan başkandan beklentimiz de bu değildir.Beklentimiz her başkandan beklediğimiz gibi Demirspor haklarının koruyucusu olmasıdır.

Murat Başkan sayesinde transfer tahtası derdimiz şükürler olsun ki bu sezon olmadı üstüne kulüp personellerinin aylardır ödenmeyen maaşlarını da ödeyerek gönül aldı.

Artık takım kurma zamanı geldi bunun için Tanju Çolak ile sportif direktörlük akabinde de bu ligde iş yapar denilecek bu ligin iyi hocalarından dediğimiz Hakan Kutlu ile anlaştı.İlk duyduğumuz transferler gerçekten bizi karamsarlığa itti çünkü Sabri,Hakan Balta,Selçuk Şahin gibi isimler alt ligleri benimseyemez ve yararlı olamazlardı.Simdiye kadar açıklanan transferler konuşulanlardan farklı genç,dinamik oyuncular.Bu gençler tutarsa şayet Ünal Hoca zamanında oluşan kolej havasını yeniden yakalarız diye umut ediyorum.Tabi Murat Akın ve Batuhan Karadeniz şimdilik soru işareti ama sonuçta bütün transferlerde %100 başarı pek mümkün değil ama iyi takım kurulacak birçok kişi bu hislere sahip.Geçen sezon kadromuzda bulunan Kurtuluş,Batuhan,Adil'in de takımda kalmaları olumlu hareketlerden.

Başkanımız kongrede kulübümüze kurumsal kimlik kazandırmaktan bahsetti keşke bu adımı transferleri kulüp hesabından açıklayarak başlasaydı iyi olurdu zira kendisi de ağır eleştirilere maruz kalmazdı.

Kaptan Yiğitcan konusuna değinmemek olmaz çünkü bugün bu sezon bu ligde mücadele ediyorsak en büyük pay yine kendisine aittir.Bütün Demirsporluların ortak düşüncesi kalmasından yanaydı ve bunun için başkana ricada bulunan çok kişi oldu.Yiğitcan artık bizimle değil yönetim böyle bir tasarrufta bulundu bundan sonra bu konu daha fazla konuşulup takıma zarar verilmemeli.Kaptanın yeri her zaman gönlümüzde olacaktır.

Son olarak kulübe başkan bulmakta zorlandığımız zor günlerimiz oldu.Bulduğumuzu da  kolay kaçırmamak adına eleştirirken hakarete varan tavırlardan uzak durmak lazım.Bu takım hepimizin,başarısızlığı ile nasıl kahroluyorsak başarısında da hep beraber güleceğiz.

Süleyman Güven 

Daha yeni Daha eski
Google News