Demir Kanatlarımız Uçmaya Başlamalı

Jakub Kosecki ve Herve Kage.. Adana Demirspor'a transfer edilirken taraftarı en çok heyecanlandıran ve aynı zamanda merak uyandıran 2 yabancı oyuncusu. Taraftar her iki oyuncudan da bir çıkış bekliyor ancak geride kalan 5 haftada 2 yabancı oyuncuda henüz tam anlamıyla Adana Demirspor'u sırtlayamadı. Özellikle 4-3-3 sisteminde kanatların gücünün üst seviyede olması gerekirken, bu iki oyuncumuz randımana henüz oturmadı.

Kosecki hızlı süratli oyunu ile kendini rakibe karşı kabul ettirmeye çalışırken girdiği ikili mücadelelerde yere düşen taraf olması ve bu düşüşlerde kendini faul almak için yere bırakması artık hakemler tarafından pek de kabul edilmiyor. Bunun yanı sıra Herve Kage ise bileklerini ustaca kullanması ve dar alanda topu saklaması özelliği ile dikkat çekse de, takım atağa kalktığı zamanlarda bir el freni misali takımı yavaşlatması olumsuz özelliği olarak ortaya çıkıyor. Bu arada her iki oyuncumuzun da birer penaltı yaptırdığını bunun yanı sıra Kage'ninde 1 asist yaptığını es geçmeyelim...

Umuyoruz bu iki oyuncumuz uyum sürecini kısa sürede atlatıp üstlerinde ki ölü toprağını da atarak takımımıza katkı sağlamaya başlarlar. Zira büyük beklentilere gebe olan bu sezonda Demir Kanatlarımızın şimdiden uçuşumuza destek olması gerekiyor.
Daha yeni Daha eski
Google News