Hakan Kutlu "Planımız Tuttu"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, tesislerde gazetecilerle kahvaltıda buluştu.


Teknik Direktörümüz Hakan Kutlu, “11 oyuncumuzun tamamı sahada yeni. Buna rağmen 10 puanımız var. Çok mu iyi, değil, çok mu kötü, değil. 5 maçta 10 puan, bu seriyi yapabilen tüm takımlar Süper Lig’e çıkar” dedi.

PLANIMIZ TUTTU
Kutlu, yeni oyuncular olmasına ve uyum sorunu yaşamalarına rağmen bu durumu en az hasarla atlattıklarını, planlarının da bu yönde olduğunu bildirdi. Fiziksel ve saha organizasyonları açısından şu an bütün takımların olduğu gibi kendilerinin de eksikleri olduğuna dikkat çeken başarılı çalıştırıcı, “Bu eksikleri ligin gidişatında antrenmanda çalışıp sahada görüp gidereceğiz” dedi.

ÖNDE BASKI İÇİN ZAMANA İHTİYAÇ VAR
Oyuncuların birbirlerini tanımalarının kolay olmadığına dikkat çeken Hakan Kutlu , “Futbolda herkes önde baskı ister ancak futbol adamlarına göre, önde baskı olgusu bir takımda iki ayda gerçekleştirilebiliyor. Bazı şeyleri oturtmak kolay değil. Futbolcular birbirini tanıyacak, zamana ihtiyaç var” diye konuştu.

GELECEKTE KATKILARI ARTACAK ŞÜPHEM YOK
Kanat oyuncularıyla ilgili eleştirilere de cevap veren teknik direktörümüz Hakan Kutlu, gelecek maçlarda takıma katkılarının artacağından şüphesi olmadığını dile getirdi. Kutlu, kadro şişkinliğine yönelik eleştirilere ise, “Ne yapacaktık biz, mecbur bu transferleri yapacaktık. Herkesin 28 kişilik kadrosu var. Oyuncular bugün kötü oynar yarın takımın en iyi oyuncusu haline gelebilir. Oyuncular üzerinden mağlubiyetlere kılıf uydurmaya çalışmadım burada da öyle olacak. Takımdaki herkes değerlidir” diye konuştu.

KAZANMAYI İSTİYORLAR
Son oynadıkları Hatayspor maçında oyuna giren oyuncuların hepsinin çok büyük katkı sağladığını vurgulayan Adana Demirspor'ıumuzun Teknik Direktörü Hakan Kutlu, şöyle devam etti: “Sahadaki organizasyon sıkıntılarını biz çalışarak zaten çözüyoruz. Oyuncuların kazanma duygusu yakalamaları çok önemli. İstanbul maçından sonra sanki final kaybetmiş gibi yere yığılmaları çok önemliydi. Hatay maçında da sıkıntılar vardı, ancak inanılmaz maçı kazanmayı istediler. Çok koştular maçı kazanmamızda ki en büyük sebep budur.”
Daha yeni Daha eski
Google News