Murat Sancak Açıklama Yaptı

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak Ümraniyespor mağlubiyetinin ardından yazılı bir açıklama yayınlattı.

Murat Sancak’ın, mavi-lacivertli camiaya açıklaması şu şekildedir.

“Çok değerli Adana Demirsporlular,

Bu sezon, yeni bir döneme tarifsiz bir kenetlenme ile başladık. En önemli hedeflerimizden biri de bu yüksek motivasyonun beraberinde getirdiği heyecan ve istek ile futbol takımımızın sezona iyi bir başlangıç yapmasıydı.

Bu hedef doğrultusunda da sezona çok iyi bir başlangıç yapmamıza rağmen son üç haftada alınan mağlubiyetler şahsımı ve mavi-lacivertli camiayı derinden üzmüştür.

Bu noktada, sizlerin üzüldüğü kadar ben de üzülmüş durumdayım.

Kapanmak üzere olan kulübe gelerek Başkanlık koltuğuna oturduğumuz günden beri, İnanarak attığımız adımların ve yaptığımız hamlelerin sonrası,her ne konuda olursa olsun, Adana Demirspor için doğru olduğunu düşündüğümüz kararı, olması gereken yerde ve zamanda alacağımızı, gerektiğinde kimseyle yolları ayırmak konusunda da tereddüt etmeyeceğimizi herkesin bilmesini isterim. Bu doğrultuda Teknik Direktörümüz Hakan Kutlu ile yola devam edeceğiz.

Daha önce de dile getirdiğim gibi, bizim asıl hedefimiz günü kurtarmak değil, soğukkanlı, planlı ve kararlı adımlarla ‘geleceğin Adana Demirspor’unu oluşturmaktır.

Bu zorlu yürüyüşümüzde, sizlerin desteği en büyük motivasyon ve güç kaynağımızdır. Her zaman söylediğim gibi siz büyük Adana Demirspor taraftarının desteği oldukça yılmadan, usanmadan sizlere layık olabilmek adına ben ve ekibim çalışmaya devam edecektir.

Siz değerli Adana Demirspor taraftarlarının tepkisini anlıyorum ama ilk günden bu yana söylemiş olduğum “sabır” kavramını tekrarlamak istiyorum. SABIR... SABIR... SABIR...

Kongrede size şampiyonluk sözü vermedim ama bu ligde de başkan olarak kalmayacağımı söyledim.Sezona galibiyetlerle başladık, son üç haftada da yenilgiler almış olabiliriz,bunlar futbolun doğasında olağan şeylerdir.

Siz taraftarlarımızın desteği ve gayretiyle, takımımızın motivasyonunu ben ve yönetim kurulum en üst seviyeye çıkaracak ve Süper Lig’e çıkmak için elinden gelen gayreti gösterecektir.

Dün ne dediysem bugün de aynı şeyleri söylüyorum !

Bu takım ŞAMPİYON OLACAK...

Murat Sancak

Adana Demirspor Kulübü Başkanı



Daha yeni Daha eski
Google News