İzin verme Başkan

Her ne kadar oyun sahada kalsa da, biz yıllardır biliyoruz ki esas oyun saha dışında! Çok uzaklara gitmeden geçtiğimiz sezonlarda aleyhimize çalınan düdükler, verilen haksız penaltı kararları ile şampiyonluğumuz gasp edildi, ve ne yazık ki neredeyse ligin düşme hattında yine bu hatalı haksız kararlar büyük etken olmuştu.

Adana Demirspor camiasının yıllardır çektiği bu sıkıntılarda tribünlerdeki taraftarlardan başka kollayanı, hesap soranı olmadı, oldurmadılar. Ama bu sezon başka!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın bu hatalı düdükleri, kollamaları es geçeceğini düşünemiyoruz. Düşünmek istemiyoruz!

Masaya yumruğunu vurmak için sakın geç kalma başkan, tüm camia sadece arkanda değil, aynı zamanda yanı başında tüm hırsıyla bekliyor.

Biz sadece deplasman yolları için söylemedik bu besteyi. Hedeflerimizden uzaklaştıkça uzaklaştığımız, karanlıklara itildiğimiz ve hep yalnız bırakıldığımız içindi sitemimiz..

Bu yol çok uzundu çok ıssızdı çok yanlızdı,
Biz o yollarda büyükmüştük sevdamızı,
Çok kavga ettik emek verdik senin için,
Sen şampiyon ol mavi şimşek bizim için!

Şimdi sen varsın Başkan! Sana güveniyor, Sana inanıyoruz. Bu düzenin böyle gitmesine izin verme, camianın en önünde yer alan liderimizsin. En lacivert tepkiyi senden bekliyoruz.

Mavi yarınlarımızı çalmalarına sakın izin verme Başkan!

www.mavisimsekler.com
Daha yeni Daha eski
Google News