Yılmaz Vural "Tur atlamak için elimizden geleni yapacağız"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural Adana Demirspor Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.

Kupa maçında Başakşehir ile karşılaşacaklarını ifade eden Vural “ Kupa veya hazırlık maçı fark etmez Adana Demirspor her yerde kazanma arzusu içinde olmalıdır. Bu doğrultuda tur atlamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Gerekli toplantıları yapıp Başakşehir takımını analiz edeceğiz. Çarşamba günü çok keyifli bir karşılaşma olacak bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

"MÜTHİŞ MORAL BULDUK"
"Boluspor gibi çok güçlü bir rakip karşısında 3-2 kazanarak, müthiş moral bulduk." diyen Vural, "Açık ara önde giden rakibimize 3 puan daha yaklaştık. Önümüzde birkaç maç daha var. Onların sonuçları da bizi ilgilendiriyor. Kalan 20 maçta daha ciddiyetle ve her gün üzerine bir şeyler koya koya gideceğiz.Bu gidişatı devam ettirerek, sezon sonunda üst lige çıkmak istiyoruz."
Boluspor'un 3 çok önemli gol fırsatından yararlanamadığına dikkati çeken Vural, "Bu pozisyonların yanında, kalecimizin çıkarttığı toplar var. Bizim ise 2 pozisyonumuz var, 2'si de gol oldu. Futbol böyle bir oyun. Boluspor'un değerlendiremediği pozisyonlardan birinde golü yesek, oyun başka boyuta gelirdi."

"ÇIKAN SONUCA ALDANMAMAK LAZIM"
Bu hafta karşılaşacakları Giresunspor’un iyi bir takım olduğunu ifade eden Vural “Giresun iyi başladığı bir karşılaşmanın sonucunda Gazişehir FK takımına 5-1 kaybetti ama çıkan sonuca aldanmamak lazım.Çok ciddiye aldığımız bir ekip ,3 puanı almak adına her şeyi yapmak zorundayız.”

"ALTYAPIDA 7-8 OYUNCU DAHA TESPİT ETTİK"
Yılmaz Vural, sakatlık konusunda zaman zaman sıkıntı olabildiğini vurgulayarak, “Bende bu durumlardan dolayı altyapıdan bir kardeşimizi takıma aldım. 1998 doğumlu Erkan isimli bir kardeşimiz.İyi bir oyuncu kendisi. Bizim altyapıdan bir oyuncu daha dahil ettik takıma ve 7-8 oyuncu daha tespit ettik. Bu kardeşlerimizi aralıklarla getirip götüreceğiz. Aramızda altyapıyla önemli bir çalışma var.Her gün oynuyoruz onlarla. Adana Demirspor’un artık kendi altyapısından birilerini kendi takımının içine sokmasının zamanı geldi. Oraya bir yatırım yapılacak. Başkanımız üste de alt yapıya da büyük yatırımlar yapıyor. Bize her türlü maddi-manevi desteği sağladığı için başkanımız Murat Sancak’a çok teşekkür ederim.”
Daha yeni Daha eski
Google News