Murat Sancak'tan Çok Önemli Açıklama

Denizlispor maçının ardından basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Yılmaz Vural'ın açıklamalarına Başkan Murat Sancak'tan düzeltme geldi.

Teknik Direktör Yılmaz Vural açıklamasında "Murat Sancak, 100 milyon TL gibi bir para harcadı Haliyle yönetim kuruluyla birlikte takımdan beklentileri çok yüksek. Biz de yönetim kurulumuzun ve taraftarlarımızın üzüntüsünü paylaşıyoruz. Sıfırdan kurulmuş bir takımın ilk senesinde ligden çıkması zor" demişti.

Bu açıklamaya Başkan Murat Sancak'tan açıklama gecikmedi. Murat Sancak sosyal medya vasıtasıyla;

"Benden duymadığınız hiç bir habere de inanmayın. Bu haber yanlış.kulübün teslim aldığımızda 49.5 milyon borcu vardı evet transferler yaptık 2 futbolcumuz kalmıştı ara transferlerle beraber toplam borç bile bu kadar değil. Siz rahat olun bu kulübü şampiyon yaptıktan sonra doğru yönetime daha az borçla devredeceğim. Ayrıca bırakıp gitmemi bekleyen Adana Demirspor düşmanları şunu bilsinler ki üst lige çıktıktan sonra yine en iyisi olmaya uğraşacağız. Bir gün bırakacağım zaman bu kulübe sahip çıkacağına inandığım,güvendiğim insanlara teslim ederek bırakırım. Sakın akbabalar beklemesinler avuçlarını yalarlar." açıklaması yaptı.





Daha yeni Daha eski
Google News