Yılmaz Vural "Toparlanmak Zorundayız"


Denizlispor Teknik Direktörü İldiz: 'Ciddiyeti Bırakmayacağız'
Denizlispor Teknik Direktörü İldiz: 'Ciddiyeti Bırakmayacağız'
Spor Toto 1'inci Lig'de Adana Demirspor'u evinde 5-1 yenerek liderliği Gençlerbirliği'nden önce devralan Denizlispor'da teknik direktör Yücel İldiz, ciddiyeti elden bırakmadan yollarına devam edeceklerini söyledi.


Spor Toto 1'inci Lig'de Adana Demirspor'u evinde 5-1 yenerek liderliği Gençlerbirliği 'nden devralan Denizlispor'da teknik direktör Yücel İldiz , ciddiyeti elden bırakmadan yollarına devam edeceklerini söyledi.

İLDİZ: "ÇOK İYİ OYNADIK"
Takımın açılması çıktığı 11'inci maçıta 9'uncu galibiyetini alan ve hiç yenilgi yüzü görmedeki İldiz, "Tüm Denizli'ye teşekkür ederim. Tüm taraftarlarımıza, camiaya teşekkür ederim. Maç öncesi de söylemiştim. Şimdi dünyayı yakalamaya çalışacağız. Bugün o yukarıyı yakaladık, bundan sonra müsabakaya çok zor.Onun maçı ciddiye aldığımız lazım.Şu anda orada yedik gol pozisyonunda 5-6 dakika kötüydük.Orada orada çok iyi oynadık.Orada kendi odaemizden baktığımızda liderliği geçmiş edildi ama zorlu maçlarla başladık, zorlu maçlarda da Ciddiyeti bırakmayacağız "dedi.

VURAL: "ÖNEMLİ OLAN AYAĞA KALKABİLMEK"
Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural , Denizlisporkarşılaşmanın önünde oyuncularını sahada tanıyamadığını söyledi. Yılmaz Vural, "Oyuna iyi başlamadık. Çok tutuk bir görüntü sergiledik. Penaltıdan erken bir gol yedik. Eşitliği yakaladığımız anda 45'inci dakikadaki kırılma yönünde tekrar yenik durumda düştük. İkinci yarıya yaklaşıyor başladık ama devrenin sonunda goller olmadandı. Bizi iyi bir takımız, iyi oyunculara sahibiz. Ancak bugün bizim yerlerimizde bildiğimiz kişiler vardı. Toparlamak zorundayız ve bu durumlara bir daha düşmeden ayağa kalkacağız "diye konuştu
Daha yeni Daha eski
Google News