Adana Demirspor Camiası Kenetlendi

Adana Demirspor ligin bitmesine 8 hafta kala kazanmaya ve puan toplamaya başlasa da, hemen üstünde yer alan ve play off barajından ayrılamayan rakiplerinin de kazanması işleri daha matematiksel hale sokuyor.

Hikayenin kalan 8 haftasının belki de en önemli maçı ise kendi sahamızda oynayacağımız Ümraniyespor maçı olarak görülüyor. Adana Demirspor bu virajı da kazasız atlatıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Tüm bunlara rağmen mavi lacivertli camia bütünleşti ve play off heyecanına katılmak istiyor.

Osmanlıspor maçının hakkı olan 3 puanı alamasa da, Elazığ deplasmanından 3 puanı hanesine yazdıran Adana Demirspor'da tüm hesaplar play off için yapılmaya başlandı.

Milli maç arasında sakatlarının iyileşmesi ve takıma katılması bekleniyor. Zira Kosecki'nin formunun zirvesinde sakatlanması, sarı kart cezaları dolayısıyla Teknik Direktör Ümit Özat takımın başında çıktığı 6 müsabakada da farklı isimleri ilk 11' de oynattı. Pote'nin Elazığspor maçında sarı kart görmesi ile cezalı duruma düşmesi ise iyi olmadı.
Daha yeni Daha eski
Google News