İnfo Grafik | Adana Demirspor - Osmanlıspor

Adana Demirspor TFF 1.Ligin 25. haftasında evinde Osmanlıspor'u konuk edecek. Ligde geçen haftaya kadar seri galibiyetler alarak 10 müsabaka kazanan Osmanlıspor Gazişehir FK'ya 1-0 kaybetse de eski gücünden birşey kaybetmiş sayılmaz. Liderle arasında 3 puan fark olmasına rağmen deplasmanda son 5 müsabakasını kazanan Osmanlıspor ligin en çetin cevizlerinden birisi olarak Cumartesi günü rakibimiz olacak.

Rakibin defansındaki en önemli ayaklarından Caner Alıcı'nın cezalı olduğu müsabakada Osman Özköylü sahaya 4-1-4-1 formasyonuyla çıkması bekleniyor.

Adana Demirspor'da ise son 3 müsabakadan alınan 7 puan camiada moralleri yerine getirdi ve bu serinin devam ettirilebilmesi durumunda ise ligdeki dengeler değişebilecek.

*CEZALI OYUNCULARIMIZ:  Erdal Öztürk, Vedat Bora

Ligin 25. haftası zorlu bir fikstür ancak Adana Demirspor bu maçı kazanması halinde takımdaşlık olgusunu kazanmış olarak geride kalan müsabakalar daha farklı anlamlar kazanabileceğinden, sahaya taraftarların da büyük bir desteğini alarak çıkacak.

İçerde ve dışarda maçlarına büyük ilgi gösteren Adana Demirspor taraftarı için Osmanlıspor maçı ayrı bir önem taşıyor. 2014-2015 sezonunda deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşan Adana Demirspor müsabakayı 2-0 kaybetmişti.
Daha yeni Daha eski
Google News