Şimşekler Grubu'ndan Osmanlıspor maçı öncesi açıklama "Biz hazırız! Ya siz?"

Bu sezonun en önemli maçına çıkacak olan Adana Demirspor bir yandan tesislerimizde  hazırlıklarına devam ederken, taraftarlarda stadyumu Osmanlıspor'a cehenneme çevirmeye hazırlanıyor ancak sahaya yabancı madde atılmaması, küfür edilmemesi üzerinde hassasiyetle duruluyor. Zira ceza alınması demek takımın yalnız bırakılması anlamına gelindiği için bu noktada taviz verilmiyor.

Şimşekler Grubu'da bu konuda açıklama yaparak, müsabakanın önemine dikkat çekti. İşte o açıklama


"Yılların yıldıramadığı acıların yıpratamadığı büyük ve çok etkili güç; ADANA DEMİRSPOR TARAFTARI...

Takımımızın son haftalarda gerçek kimliğini bulması ve alınan sonuçlar hepimizi mutlu etti.. Herkese yeni bir heyecan geldi.. Bu heyecanla   birlikte yakalanan enerji çok güzel olsada  kullanılan bazı kelimeler takım üzerinde olumsuz etki yapabilir..

Tüm taraftarlarımızdan ısrarla ricamız; İNTİKAM,ÖLÜMÜNE, HESAP SORMA gibi söylemleri kullanmamalarıdır..

Evet 2015'te uğradığımız haksızlık söz konusu olsa da Osmanlıspor maçına konsantre olma şeklimiz Altınordu maçı gibi olmalıdır.. Çünkü ne zaman İNTİKAM desek takım üzerine baskı oluşmuş, ortam çok gerilmiş ve maçın sonucu olumsuz olmuştur.. Son günlerde yazıldığı gibi bu maçta tribün olarak daha mavi olmalıyız, daha agresif olmalıyız ama intikam peşinde koşmamalıyız.. Takım sahada, bizlerse tribünde son 2 haftadaki gibi olmalıyız.. Ama maça farklı bir anlam yükleyip ortamı germemeliyiz.. Bu sadece rakibin işine yarar.. Bizler hep birlikte tribünde gerçekten çok etkili bir gücüz.. Bu gücü beynimizle kontrol etmeli, yüreğimizle hakkını vermeliyiz..

Haydi o zaman Cumartesi günü yine stadı yıkalım, yine rakibi boğalım, ama CEZA DEĞİL MAÇI ALALIM..

Yani en güzel bildiğimiz işi yapalım..

BİZ HAZIRIZ!!! YA SİZ!!!

Şimşekler Grubu"
Daha yeni Daha eski
Google News