Adana Derbisinde 58. Randevu

TFF 1.Ligin 30. haftasında Adana 5 Ocak stadyumu Adana Derbisine sahiplik edecek. Adanaspor'un ev sahibi olduğu müsabakaya , Adana Demirsporlular için ayrılan 1600 deplasman bileti satışa çıkar çıkmaz hemen tükenirken, sezon boyunca boş tribünlere oynayan Adanaspor taraftarları bakalım tribünleri  doldurabilecek mi?

İki takımda da önemli isimler kadroda olamayacak. Adana Demirspor'da Kosecki ve Rassoul bu müsabakada sakatlıkları sebebiyle kadroda olamazken, Ön liberomuz Hamidou Traore ise Altay maçında gördüğü kırmızı kart yüzünden sahaya çıkamayacak. Adanaspor'da ise Veli kırmızı kart cezalısı sebebiyle kadroda yer alamayacak. Evinde oynadığı son 6 müsabakadan da galibiyet çıkartamayan Adanaspor ligde 33 puanla 13. sırada yer alıyor.


ADANA DERBİSİ infoGRAFİK


Ligde 8 maçtır kaybetmeyen, moral olarak Adana Demirspor müsabakaya daha hazır görünse de, işin adı Adana Derbisi olunca her iki takımda sahada ne var ne yoksa ortaya koymaya çalışacaktır. Bu açıdan bakıldığın da bile bu tür maçların favorisi belli değildir. Daha çok koşan, daha çok isteyen maçı alacaktır. Play off yolunda geçtiğimiz hafta Altay'a kaybedilen 2 puan Adana Demirspor'da soğuk duş etkisi yapmıştı. Bu müsabakadan 3 puan çıkartmak zorunda..

Adana Demirspor'umuza Play Off yolunda başarılar diliyor ve bu derbiyi kazanmasını diliyoruz.

www.mavisimsekler.com
Daha yeni Daha eski
Google News