Futbol Akademisi Koordinatörü Gökhan Göktürk "ADS Bölgenin altyapıdaki tek yıldızı olacak"

Adana Demirspor altyapıda tam anlamıyla devrim yaşıyor. Murat Sancak'ın başkanlık koltuğuna oturmasının ardından Türk futboluna Adana Demirspor çatısı altında yeni yıldızlar yetiştirmek isteyen mavi-lacivertli ekip Spor Toto Süper Lig'den flaş transferler yaptı. Galatasaray Futbol Akademisi İdari Menajeri Gökhan Göktürk ile Göztepe Futbol Okulu Sorumlusu Kadri Açılmış, Mavi Şimşeklerin altyapısının başına getirildi. Göreve hızlı başlayan Futbol Akademisi Koordinatörü Gökhan Göktürk ile Futbol Okulları Koordinatörü Kadri Açılmış ilk röportajında çok büyük bir camiaya geldiklerini belirten Göktürk, "Adana toprakları gerçekten her açıdan bereketli. Buradaki cevherleri ortaya çıkartmak istiyoruz" dedi. Adana Demirspor bölgede çatı kulüp yapacaklarının altını çizen Göktürk, "Bölgenin altyapıdaki tek yıldızı olacak" ifadelerini kullandı.

GÖKTÜRK: FUTBOLU AŞILAYACAĞIZ
Adana Demirspor'da altyapıyı üç kategoriye ayırdıklarını söyleyen Gökhan Göktürk, "8-12 yaş grubu futbol eğitim kurumunda Sular'daki tesislerde, 13-16 yaş gelişim grubu Ali Hoşfikerer Tesisleri'nde ve 17-21 yaş yarışmacı grubunu ise Adana Demirspor Tesisleri'nde eğitime alıyoruz. Türk futbolunun önemli isimlerinden Cengiz Hoşfikirer ile birlikte toplam 7 altyapı antrenörümüz çocuklarımıza futbolu aşılayacak" dedi. "Diğer kulüplerle yarışabilmemiz için A takımın bulunduğu tesislere 60 kişi konaklamalı bir tesis yapacağız. Projeleri hazır. Bu bölgede çok yetenekli çocuklarımız var. Onları bu çatı altında toplayacağız" diye konuşan Göktürk, Türkiye'nin dört bir yanına hatta Avrupa'ya dağılıp Adana Demirspor futbol seçmeleri adı altında oyuncu takip edeceklerini sözlerine ekledi. Göktürk, "Hasan Şaş'tan sonra Brezilya'ya gol atacak yeni Adanalı yıldızlar çıkartacağız" şeklinde konuştu.

AHLAKLI, DİNAMİK VE SPORTİF
ADANA Demirspor'un kısaltması ADS'ye yeni bir anlam kattıklarını ifade eden Göktürk, "ADS'yi Ahlaklı, Dinamik ve Sportif olarak değiştiriyoruz. Mavi- lacivertli altyapıyı Türkiye'nin modeli yapacağız. Oyuncularımızın tüm maçlarını videoya çekip hatalarını ve yapmaları gerekenleri whatsapp üzerinden kendilerine göndereceğiz. Bu konuda bizlere hep destek olan başkan Murat Sancak'a teşekkür ediyoruz" dedi. Futbol okulları koordinatörü Kadri Açılmış ise, "Antalya'da kamplar yapıp futbolcularımızın ufuklarını açacağız" dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News