Rakibi Analiz Etti, Reçeteyi Hazırladı

Adana Demirspor kritik Afyonspor müsabakası öncesinde sakatlıklar ve sarı kart cezalıları ile kadrosunda zorunlu rotasyonlar yapacak. Kart sınırındaki futbolcularımız Vedat Bora, Tayyip Sanuç, Anderson ve Traore bu müsabaka öncesinde 3 sarı kart sınırında olması endişelendirirken, takımın en önemli skorer ismi Pote ise  önümüzdeki Afyonspor maçında sarı kart cezalısı olarak kadroda bulunamayacak.

TRAORE EN HIRÇIN FUTBOLCUMUZ
Kart cezaları demişken Adana Demirspor'da Hamidou Traore, bu sezon 12 Sarı ve 1 Kırmızı kart görerek takımın en çok kart gören oyuncusu olmaya devam ediyor.

ÜMİT ÖZAT RAKİBİ ANALİZ ETTİ
Adana Demirspor teknik direktörü Ümit Özat, Afyonspor maçında görev vereceği Levent ve Gladkyy ile idmanlarda özel hücum organizasyonları üzerinde çalışıyor. Çarşamba günü oynanan ve Gazişehir FK 1-0 Afyonspor sona eren müsabakasını yerinde izleyen ve notlar alan Teknik direktör Ümit Özat müsabakanın zor geçeceğinin sinyallerini de verdi. Ancak o futbolcularına güveniyor ve formayı alacak futbolcunun sahada en iyisini vermesi için çalışmalarına devam ediyor.




Daha yeni Daha eski
Google News