Ümit Özat'ın Maç Sonu Açıklaması

Adana Demirspor Boluspor maçının ardından Ümit Özat yayıncı kuruluşa ekranlarına açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Ümit Özat, başkan Murat Sancak'a övgülerini ve teşekkürlerini sunarak söze başladı.

Özat "Murat Sancak başkanımız her zaman yanımızda ve ben böyle bir adam görmedim. Kötü günde takımı asla yalnız bırakmadı. Son 2 haftada kaybettiğimiz puanlar sonucunda takım yıkıntı ve buhran içindeydi ancak başkanımız her zaman olduğu gibi yanımızda ve bize moral verdi. Böyle bir adam ender bulunur. Bizde inşallah bunun karşılığını verebiliriz." dedi.

Ümit Özat " Daha öncede buraya gelmiş ama duramamıştık. Ama kalan 3 maç ve önce Allaha sonra bizim elimizde. Kalan 3 maçıda kazanıp play offlara kalmak istiyoruz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Cezalı olanların haricinde maça gelmesi gereken herkes bugün burdaydı ve destekleri için hepsine teşekkür ediyorum. Biz artık Giresunspor maçını düşünmeye başladık. Oyuncularıma 1 gün izin verdim. Salı günü çalışmalara başlayacağız. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

Özat, " Ben aslında çift santrafor oynamayı seven bir teknik direktörüm ama sakatlıklardan dolayı bu maçta tek santrafor oynadık ve Pote bizim güvendiğimiz usta bir ayak. Ona maçtan önce seni çıkarmayacağım. Bu yüzden "kulübeye bakma, maça odaklan" dedim. O da 2 gol atarak ustalığını gösterdi. 2 golden sonrada onure etmek için oyundan çıkardım" dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News