Adana Bütünleşsin !

Süper lige 270 dakika kala tüm Adana geçen sene şampiyonlukta olduğu gibi yine omuz omuza vermelidir. Bu sefer layık olduğumuz yere koşuyoruz. Bayrak yarışı gibi düşünün bizler buralara kadar getirdik bayrağı  ve artık şehrin dinamiklerine aktarma vakti gelmiştir.

2011-2012 yılında play off lara kaldığımızda sivil toplum kuruluşları , belediye , valilik , esnaflar vs herkes el ele verip Denizli de büyük bir iş başarmıştı. Şimdi neden tekrarı olmasın. 18 yıl aradan sonra yine yeniden süper lige yürüyoruz.Bugün yönetim şampiyonluk pirimini açıkladı ve 100 Bin Tl... Sizce yeterli mi ? Herkes taşın altına eline koymalıdır. Akhisar Belediyespor ve komşu kentimiz Mersin takımının şampiyonluğunda şehirlerin nasıl bütünleştiğini Türkiye görmüştü. Söz sırası Adana'da değil midir ? Herkes küçük büyük demeden renklere , Adana'nın değerine destek olmalıdır. Bu şehri ayaklandırmanın , kalkındırmanın tam yeri ve zamanıdır ! Adana ismine ve büyüklüğüne yakışanı yapsın ... 

Yiten Değerlerimiz İçin ! 

Bu sene Adana demirspor tribünleri tam anlamıyla kara bir yıl geçiriyor. Önce  Gizem Çınar'ı kaybettik , arkasından mavi çocuk Ali Utku Yücel'i. Adana Demirspor tribünleri kolay şeyler yaşamadı. Acıyla yoğrulmuş yılların en üst noktalara çıktığı  bir yıldı bu yıl ! Özkan'ımız yoğun bakımda.Sürekli dualarımız onunla. Şampiyonluk için bu kadar dua etmeyiz biz. Bizim için şampiyonluk sadece bir hevestir ! Asıl olan her zaman Adana Demirspor ve Adana Demirspor'un değerleridir. Bu sene  gelecek şampiyonluk bu isimlerin ölümsüzleşmesi demektir.Sevdamızı da acılarımızı da daha güçlü haykırmaktır bizim için ! Özkan'ımıza daha çok destek olmaktır.Adana Demirspor' umuza destek olurken bunları da göz önünde bulundurun. Biz büyük bir aileyiz. Her ferdimiz bizim için bir kupadan sadece ismi süper olan bir ligden daha önemlidir.Birlik beraberliğin en üst noktalarda yaşanması için istediğimiz bir yeni 90 dakikalardır fazlası değil. Yine bildiğimiz Adana Demirspor saha da olacak.Yine bildiğimiz tribün olacak.Sadece biraz daha acımızı , tatlımızı Türkiye konuşacak. Gelin bu sefer futbolculardan önce son sözü siz söyleyin... Maçlara çok az  gün kaldı.Tek tek desteklerinizi açıklayın.İlk maçın sonucunu beklemeyin , geç olmasın !

Saygılarımla ...
Daha yeni Daha eski
Google News