Adana Demirspor Bitkisel Hayatta

Adana Demirsporda bitkisel hayat devam ediyor. PTT 1.lig bitimiyle ve play off larda gelmeyen şampiyonlukla beraber takımda bir boşluk hakim oldu.

Adana Demirspor yönetimindeki bu görünen ve hissedilen boşluk ve ketumluk devam ettiği sürecede taraftarları arasındaki gergin bekleyiş devam edeceğe benziyor. Şimdiki yönetim tarafından genel kurul toplantısının diğer bir adıyla kongrenin 5 Haziran 2013 Çarşamba günü yapılması planlanmıştı. Ancak daha 5 Haziran gelmeden ve konuyla ilgili bir açıklama yapılmamasına rağmen, kongrenin erteleneceği ve 12 Haziranda yapılacağı söylenmeye başladı. Bu ertelemeler kadar bu söylemlerde aslında Adana Demirspor' a zarar veriyor. Söyleyene değil , söyletene bak demişler.

PTT 1. lig eskisi kadar kolay lokma değil, milyon dolarların konuşulduğu bir mecra oldu. Bu ligdeki takımların boş geçirdiği hergün , rakiplerinden bir adım geride kalmaya mahkum olduğu anlamına geliyor. Transfer dedikoduları bir yana, taraftarlarının gönlündeki futbolcular 1 er 2 şer kayıp gidiyor. Şu ana kadar kayıp giden varmı bilmiyoruz ! Ama olursada onlara hiç ama hiç kızamayız. Neticede onlar ekmeğinin peşinde, yoksa kim istemez ki Adana Demirsporda oynamayı...

Kulağımıza Çalınanlar
Bizimde kulağımıza gelen bilgiler, duyumlar elbette oluyor. Yok çıkar çıkmaz kafasını takmış koltuğa oturacak diyorlar, yok başarılıymış kadro kurmaya çalışıyor diyorlar, yok twit atmış bilmem ne demiş diyorlar, yok dumanı üstünde ızgarasıyla geliyor diyorlar... diyorlar işte!!!

Hayırdır ya ? İlk okula sınıf başkanımı seçiyoruz ? Neden çıkıpta biz adayız demiyorsunuz? veya aday değiliz demiyorsunuz? VAKİT KAYBEDİYORUZ SAYIN MÜSTAKBEL BAŞKAN ADAYLARI !

Anlaşıldı sanırım henüz kimsenin listesi kadrosu hazır değil, yumurta tavuk misali son ana kadar beklenecek , kapalı kapılar ardında kimlere ne vaad ediliyor acaba ? Bırakın medya olarak taraftar olarakta kimsenin bilmesine gerek yok değil mi? Nasıl olsa taraftar Demirspor manyağı, gelir doldurur tribünü sonrada gider evine...sanıyorsunuz...bence yanılıyorsunuz!

SAYIN MÜSTAKBEL BAŞKAN ADAYLARI , bir an önce tüm iletişim araçlarını başta medya olmak üzere, kullanın. Çağırın bizleri , dağın başı olsa geliriz. Anlatın neler yapacağınızı , anlatın ki duyuralım, duysunlar . YOK MU BAŞKAN ADAYI ? , o zaman yine çağırın bizi , söyleyin. Biliyoruz Adana Sahipsiz ama Adana Demirsporun sahibi bu halktır. Nasıl sloganlarla karşıladıysalar ,teneke bağlamasınıda bilirler.

Saygılarımızla,
Daha yeni Daha eski
Google News