Siyaset Meydanı !

Evet Adana da gündem Adana Demirspor kongresi ... Yine bir kongre süreci ve yine kafalarda sorular hatta büyük sorunlar var.
Kimler başkan adayı olacak ? Yine aynı isimler ile mi karşılaşacağız ? Borçlar ne olacak ? Transferler nasıl olacak ?  Ve daha bir sürü soru işaretleri ...
Ne yazık ki ben daha farklı bir şekilde yaklaşacağım kongreye.Biz yıllar boyu Adana Demirspor kongresinin ertelenmesine , kayyuma mı kalacağız kaygılarına şahit olduk.Sorun borçlar olarak gösterildi ancak armanın geri plan da yani 2. lig kategorilerinde yer alması aday çıkmamasına , çıksa da mali denetim boşluğundan sürekli aynı isimlere koltuk fırsatı doğurdu. Bu sene farklı olacak biliyoruz.Bu sefer aynı kapının eşiğinde değiliz. Fakat yine aynı isimlerin gelmesinden , koltuğa kurulmasından endişe ediliyor ki bunda sonuna kadar '' haklılık '' var!
Gelin bu sefer farklı olsun dedik ancak yine adaylıklarını açıklamadılar. Kongre salonunda sadece kongre üyelerine hitap etmek daha kolay sanırım.Kongre üyeleri kimlerden oluşuyor bu da önemli bir noktadır.Bir salon bir kürsü ve yine aynı yüzler ,aynı düşünceler var hem o kürsüde hem de masalarda ...
Neden önceden çıkıp açıklayın diyoruz peki ?
Ne diyoruz yıllarca biz halkın takımıyız.Kongre salonunda yaşananları , vaatleri ordakiler kadar yüz binlerce Adana Demirsporlu da kongreden önce duymalı! Onları inandırmak bir çocuğa '' şeker '' vermek kadar basit ancak halkı ikna etmek zordur.Hani gelip diyorsunuz ya şu kadar parayla geleceğiz , kalıcı gelir yapacağız , şu transferleri yapacağız , borçları ödeyeceğiz vs vs ... Peki o zaman kulüpte alacaklarınıza karşı temlik koyduruyorsunuz ya bir de vaatlerinize temlik koyun da görelim. Eğer ortada gerçekten bir Adana Demirspor geleceğinin iyiliği düşüncesi varsa bunu yaparsınız.Ha yok amaç siyaset , para ise zaten bunu yapmanız size kötü bir reklamdır... Bilirsiniz ve halka çıkıp bu adaylığı , vaatleri açıklayamazsınız.
Hodri meydan !
Kim o cesur adaylar görelim.Yine Türkiye'ye rezil mi olacağız yoksa bu sefer liglere vezir mi olacağız izleyelim ...
Bu arada kongreye sadece 5 ( yazıyla beş ) gün kaldı !
Daha yeni Daha eski
Google News