Sempatik Yönetim !

Mustafa Tuncel ve ekibi geçen yıllardan ders çıkarmış olacak ki bu sefer Adana Demirspor taraftarlarını heyecanlandıracak transferlere imza atmaya hazırlanıyor. Özellikle 2. Başkan Mehmet Gökoğlu twitterde hem taraftarları dinliyor, isteklerini retwetliyor hemde transferleri duyuruyor. Bu da taraftarlar arasında büyük bir sempati uyandırıyor.

Önce dış transferde Tavşanlı Linyitten Mesut Saray, sonra Burak Keskin, Keremcan, Şener, Rıdvan, bugün bonservisi alınan ve bir çok Ptt 1.lig takımının peşinden koştuğu juninho ile devam eden iç transferdeki imzalar, Kayseri Erciyesten Serdar Eyilik, Bilal Aziz, gibi isimlerin dillendirilmesi taraftarlarımız tarafından olumlu karşılandı.

Sezon öncesi Adana Demirspor taraftarları ilk defa bu kadar mutlu, heyecanlı. Ama herkesin gözü teknik direktör transferinde ve Erman Özgürde!
Erman özgür geçen yıl taraflı tarafsız kişiliği, çalışkanlığı takımdaki ağabey rolü üstlenmesiyle herkesin gönlünü almış bir futbolcu. İç transferde bir çok oyuncu ile sözleşme yenilenmesine karşın taraftarın inanılmaz sevgisini kazanmış bir oyuncu ile hala neden görüşülmemiş olması, kafalarda soru işaretlerine neden oluyor.

Aynı şekilde teknik kadro konusunda da henüz bir hoca ile anlaşılmamış olması taraftarlar arasında huzursuzluğa neden olduğu görülüyor. Ne kadar Yücel İldiz ismi sık sık telaffuz edilmiş, görüşülmüş olsa da hala neden anlaşılamadı sorusu kafaları kurcalıyor. Çünkü transferde asıl rota hocanın istediği oyuncular ile şekillenecek, ona göre transferler yapılacak. Ve bütün taraftarlar bu yapılacak transfer haberlerini bekliyor.
Daha yeni Daha eski
Google News