Saha Çizgileri Kömürden Olsun

Açılış maçı tarihi beklenirken maç için fikir alış verişi yapmak fena olmaz. Bu maç Türkiye'ye futbola , tribünlere örnek olacak nitelikte...  O gün vereceğimiz mesajlar yerlerine ulaşmalı. Hep yazılanlar '' Endüstriyel futbola hayır '' ...

Bu maçın ana teması ise '' Emeğin Kardeşliği '' 

Maçın iki sloganı var sanırım. Birincisi '' Gazozuna Maç '' ; ikincisi ''  KÖMÜR karası eller DEMİR gibi yürekler ... '' 

Zonguldak şehri de Adana'mız da maçı bekliyor. Şehirlere farklı bir hava geldi bile. Kömür koktu emek emek ... 

Zonguldakspor tribünleri 15 saat yoldan yüzlerce kilometre uzaktan geliyor en yakınına... Bu maç o kadar güzel olmalı ki kendimizi öyle ifade edelim ki '' TRİBÜN EMEKÇİLERİYİZ '' demekten gurur duyalım.

 

Öncelikle ben fikirlerimi sıralamak istiyorum.

 

1-Örneğin maçtan önce yorgunluğunu atabilen ya da yorgun olsak da ne olacak biz oynarız diyen kardeşlerimizle bir maç yapalım. Adana Demirspor tesislerinde ... Tribüne futbolcuları itelim bu sefer olmaz mı ? 

2- Stat dışında gazozuna maç dedik madem gazoz stantları kurulsa gazoz dağıtılsa serinlesek sıcakta... 

3- Skor tabelasının üstüne gazoz figürü ile '' GAZOZUNA MAÇ '' pankartı asılsa ... ( Pankartı yapmaya başladım bu arada )

4- Saha çizgileri '' KÖMÜRDEN '' olsun ...

Bizde dahası var... Ancak hepsini söylersek süpriz olmaz.

 

Sizlerde fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Yorum olarak da mail atarakta... Tüm Zonguldakspor ve Adana Demirspor taraftarlarından fikirler dökülürse daha güzel bir organizasyon ortaya çıkacaktır.

 

Mail adresimiz : bilgi@mavisimsekler.com , mustafa.dos@hotmail.com 

Facebook : facebook.com/Adanads  Sayfa : facebook.com/mavisimseklerim

Twitter : @Demirsporum  , @maaviLacivert 
Daha yeni Daha eski
Google News