Gaziantep B.B Konan Sorunu Çözüldü

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ligin 2. haftasında karşılaşacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.


GASKİ Tesisleri'nde teknik direktör Suat Kaya gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanı kulüp başkanı Ünsal Göksen de izledi.


Göksen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu ligin en iyi takımlarından biriyle karşı karşıya geleceklerini belirterek, sahaya 3 puan için çıkacağız.İlerleyen haftalarda çok şeyin değişeceğine inanıyorum. Yukarıları hedefliyorsanız, bilhassa kendi sahanızda oynadığımız maçlarda puan kaybı vermeyeceksiniz.Dört sezondur ilk haftayı mağlubiyetle geçirmiştik ancak bu sefer tersini yaptık. Bunun da takıma gelecek haftalarda olumlu yansıyacağına inanıyorum.Ayrıca Adana Demirspor'un Boluspor'a mağlup olması bizi yanıltmasın.Adana Demirspor ligin en iyi takımlarından biri. Biz de iyi takımız, sahaya çıkıp mücadelemizi vereceğiz, inşallah 3 puanla döneceğiz. '' dedi.



Konan'ın lisans sorunu çözüldü


Göksen, Mısır'ın Al-Ahly takımından transfer ettikleri Oussou Konan'ın lisans sorununu da çözdüklerini kaydetti. Uzun uğraşlar sonucu lisansını aldıkları Konan'ın takıma katkı sağlayacağını , teknik heyetin hazır görmesi halinde Konan'ın Adana Demirspor maçında oynayacağını sözlerine ekledi.
Daha yeni Daha eski
Google News