Karşıyaka Transferleriyle Lige Hazır

Transfer döneminin başında geçen sezondan gençler dışında sözleşmeli futbolcusu bulunmayan Karşıyaka, üst üste hamlelerle kadroyu erken belirledi. Kalede Recep Biler'le yeniden anlaşan Kaf-Kaf Mersin İY'den Çek file bekçisi David Bicik'i transfer etti. Defansta Tayfun ve Gurur nikah tazeledi, Bolu'dan Muhammet ve Gaziantep BŞB'den Mehmet alındı. Defansın sağında 4 yıl önce Beşiktaş'a satılan Rıdvan yuvaya döndü. Defansın solu Kahramanmaraş'tan Berkan'a emanet edildi. Bu alanda Uğur ve Onur da var.


Süper Lig'in tecrübeli isimlerinden Hakan Bayraktar ve altyapıdan çıkarak parlayan Erdi'ye ön liberoda büyük iş düşecek. Gurbetçi Sercan ve Altay'dan gelen Burak, alternatifleri arttıracak. Sol kanatta yuvada kalan Mustafa, ortada Caner, sağda 1461 Trabzon'dan Nijeryalı Ofoedu rakip defansı yıpratacak. Metz'ten Servan, gençler Ali Kemal, Ali Say şans arayacak. T.Konya'nın Süper Lig'e çıkmasına katkı yapan Hollandalı Ars ve Maraş'tan Gökhan gol silahı olacak.


Durdur ve vur


Karşıyaka Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar sezona iki hafta kala taktiğini durdur ve vur olarak belirledi. Karafırtınalar'ın oyun planında takım halinde defans ve top kazanılınca hızlı bir şekilde yapılacak kanat bindirmeleri, forveti besleyecek sağlı-sollu ortalar büyük yer tutacak. Yabancı isimlerin performansı, gençlerin uyumu sezon boyunca hedef konusunda belirleyici olacak. Bolu kampındaki son hazırlık maçını Ankaraspor'la yaptı ve maçtan 2-0 galip ayrıldı. Karşıyaka takımı salı günü İzmir'e dönecek. Kamp sonrası futbolcu elemesi yapılabilir.
Daha yeni Daha eski
Google News