Futbol İyi, Sonuç Kötü

Onbeş günlük milli maç arasından sonra nihayet liglerimiz yeniden başladı. Büyük umutlar beslediğmiz Adana Demirspor’umuz sahasında konuk ettiği ligin yeni ve sürpriz takımı Balıkesirspor’a 1-0 mağlup oldu.
Maçın hemen başlarında takımımız kontrollü oyunu tercih etmesinden dolayı rakibine oranla daha durgun bir görüntü sergiledi. Karşılaşmanın ilk 20 dakikalık bölümünde rakip Balıkesirspor daha istekli daha kolektif görünse de pozisyon bulmakta güçlük çektiler. 25. dakikadan sonra ise oyuna ağırlığını koymaya başlayan, rakibini sahasına hapseden bir Adana Demirspor izledik. Ancak gol pozisyonu bulmakta da zorluk çektik. Bu duruma gol umutlarımızın beceriksizliğimi yoksa uyumsuzluğu mu ? diyelim bilmiyorum ama forvet hattında sıkıntı yaşadığımız kesin.

 
Karşılaşmanın ikinci yarısına da istekli başladık. Ancak istediğimiz pozisyonları bulamadık. Rakip Balıkesirspor ise ilk ve tek önemli gol pozisyonunu değerlendirerek maçı kazanmasını bildi. Oyunun geneline baktığımız zaman Demirspor’umuzda yeni transferler Birol Hikmet, Kaptan Efe, Mehmet Eren, Kamil Ahmet ve bu sene bonservisini aldığımız Juninho sahada göze batan isimler oldu. Bu isimlere diğer takım arkadaşlarının beklenilen desteği verememesinden dolayı istemediğimiz bir sonuçla sahadan ayrıldık.

 
Karşılaşmayla ilgili diğer konuşulması gereken konu ise Teknik Direktör Yücel İldiz’ in oyuna gerekli müdahaleleri yapamaması, oyuncu değişikliklerinde yanlış oyuncu tercihi ve zamanlama hatası yapması gözlerden kaçmadı. Bu maçında şampiyonluk yarışında bir yol kazası olduğunu varsayalım ve camia olarak bütün dikkatimizi Perşembe günü deplasmanda oynayacağımız Samsunspor karşılaşmasına verelim.
Daha yeni Daha eski
Google News