Uğur Yılmaz ''Oyun İyiydi, Sonuca Gidemedik''

Adana Demirspor'umuzun geçtiğimiz cumartesi günü PTT 1.Lig 3.Hafta mücadelesinde karşılaştığı 1461 Trabzon maçı 1-1'lik eşitlikle son bulmuştu. Bunun ardından maçtan görüşlerim oyunu hızlı, genç ve dinamik olan rakibimize karşı iyi oynadığımızı fakat ilerde bitiricilerin sonuca gidemediğinde 2 puanı Trabzon'da bıraktığımız açıktı.

 

Senelerin Tecrübesi ile Mehmet Eren ; 

Mehmet Eren bu sezon başı Adana Demirspor'umuza Medical Park Antalyaspor takımından gelmişti. Tecrübeli sağ kanat oyuncumuz 8 senenin verdiği Süper Lig tecrübesi ile bu sene çok can yakacağa benziyor ilk maçlarda isabetli şutları bir türlü gol olmayan yıldız futbolcunun 1461 deplasmanında ters ayağı olan sol ayak ile maçın 9. dakikasında attığı enfes gol ve sonrasında oynadığı müthiş oyun ile çoğu görüş tarafından maçın adamı seçildi bile, senelerin tecrübesiyle Adana Demirspor'umuza çok katkı yapacak olan futbolcu bundan sonraki maçlarda daha iyi olacağı bekleniyor.

Dinamo Gökay ; 

Adana Demirspor'umuza sezon başında Fenerbahçe takımında 1 senelik kiralık gelen milli futbolcumuz Gökay yaşının verdiği avantaj ve enerji ile cumartesi günü harika bir oyun ortaya koydu. 1461 takımının çoğu atağını önceden sezen ve kesen 22 yaşındaki genç futbolcu agresif, hırs ve arzulu oyunuyla tam bir dinamo gibi çalıştı.

 

Olmadı Rostand ; 

Adana Demirspor'umuzun Kamerunlu yıldızı Rostand geçen hafta Gaziantep BŞB takımına 1 gol 1 asistlik performansı ile taraflı tarafsız herkesin beğenisi kazanmıştı lakin bu hafta geçen haftanın aksine bir çok gol fırsatını cömertce harcayan futbolcu ilerdeki sonuca gidemememizin en büyük etkisi idi. Mesut'un harika ara pasında önce kaleciye takılan sonradan kaleciyide geçip golle burun buruna kalan futbolcunun pozisyonda ağır kalmasıyla rakip defans golü engelledi. Sonradan Mehmet Eren'in alda at pasında zemininde azizliği ve rakipten kurtulup gelmenin yorgunluğu ile topu boş kale yerine tavana diken futbolcu bu hafta tat vermedi.

Uğur Yılmaz
Daha yeni Daha eski
Google News